Imatge d'un incendi en una nau industrial a Sabadell

Un total de 18 dotacions de Bombers treballen en l'incendi d'una nau a Catalunya

Protecció Civil i els Bombers han demanat el confinament preventiu de les persones que visquin a prop de la zona

Els Bombers de la Generalitat treballen per apagar un incendi que s’ha declarat en una nau industrial de Sabadell. Han rebut l’avís a les 14:21 hores amb relació a l’aparició de fum negre a l’exterior de les instal·lacions, ubicades al carrer Ca n’Alzina número 79.

«Activat un dispositiu amb 17 dotacions. Les tasques d'extinció, exterior, se centren a evitar la propagació a les indústries del costat».

Fonts dels Bombers de la Generalitat apunten a l’ACN que no consten desallotjats i que el foc està concentrat a l’exterior de la nau, on crema paper i roba. Hi treballen amb 17 dotacions. La columna de fum és de grans dimensions, visible des de bona part de la rodalia de Sabadell.

Imatge d'un incendi a Sabadell
Gairebé 20 dotacions dels Bombers treballen en el succés. | ACN

Els Bombers demanen que la gent es confini

A través de la informació proporcionada pels Bombers de la Generalitat, hem pogut saber que el cos aconsella el confinament preventiu de persones vulnerables que visquin a prop de la zona on està cremant el greu incendi. A més, Protecció Civil ha activat el pla ProciCat. 

«Es recomana el confinament preventiu de persones vulnerables de la zona de Sabadell Centre i Nord a causa de la densa columna de fum per l'incendi de Sabadell», ha piulat el cos dels Bombers de la Generalitat

«Protecció Civil ha posat en prealerta el pla ProciCat per l'incendi de Sabadell. Totes les persones que notin molèsties pel fum es recomana que tanquin portes i finestres», han demanat. D'aquesta manera, cal extremar al màxim les precaucions.

Segons les informacions que van sorgint sobre l'incendi el qual ha tingut lloc en una nau de Sabadell, podem afirmar que ja són 18 les dotacions de bombers que estan treballant ara mateix per intentar apagar les flames. 

«Continuem treballant en les tasques d'extinció de l'incendi que afecta una nau industrial a Sabadell. Hi tenim desplaçades 18 dotacions. El foc no està encara confinat, però s'hauria evitat la propagació cap a la indústria del darrere».

El SEM s'ha personat fins al lloc

Arran dels fets, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), s'ha personat al lloc amb tres dotacions terrestres i un equip conjunt amb els Bombers de la Generalitat. Afortunadament, cap persona hauria resultat ferida. 

«Per aquest incendi a Sabadell, des del SEM s’han activat 3 unitats terrestres i 1 equip conjunt dels Bombers de la Generalitat i el SEM».