Una ambulància del SEM

Tràgic accident laboral a Catalunya: Mor un home de 28 anys en caure d'un setè pis

Tot i la ràpida actuació dels cossos d'emergències, no van poder fer res per salvar-li la vida a la víctima

Tràgica mort a Sant Andreu, Barcelona. Un nou accident laboral a Catalunya s'ha endut la vida d'un jove de 28 anys el qual es trobava reparant un aparell d'aire condicionat i va caure des d'un setè pis. Els fets van tenir lloc aquest dimecres a la tarda, al voltant de dos quarts de sis.

Un home de 28 anys ha mort aquest dimecres en caure des d'un setè pis al districte barceloní de Sant Andreu mentre reparava un aparell d'aire condicionat, segons van informar els Mossos d'Esquadra, que consideren el fet un accident laboral. El cos policial va rebre l'avís del succés poc abans de dos quarts de sis de la tarda.

L'home va caure pel cel obert de l'immoble al pati de llums. En la gestió de l'incident van participar cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, una dels Bombers de la Generalitat i un indicatiu del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergències, no es va poder salvar la vida del treballador.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Sant Andreu ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d'Empresa i Treball.

Apareix un cadàver en una platja de Barcelona

La Guàrdia Civil investiga l'aparició del cos d'una dona a la platja del Bogatell de Barcelona que va tenir lloc aquest dimecres cap a dos quarts de sis de la tarda. La policia va informar que cap a aquella hora va rebre l'avís del fet. 

Persones que passejaven per la zona han vist el cadàver surant a l'aigua i van posar el fet en coneixement de les autoritats. A més, el cadàver va ser recuperat de l'aigua per uns pescadors a la plataforma mar, a la vertical de la platja que es trobaven en el moment dels fets.

Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil ha obert una investigació. | @GuardiaCivilBCN

El cos estava indocumentat i no presentava signes visibles de violència, segons va indicar la mateixa font. Ara, a l'espera dels resultats de l'autòpsia, la Guàrdia Civil mira d'esbrinar la identitat de la dona i les possibles causes de la mort. D'aquesta manera, caldrà esperar a conèixer els resultats per tenir més informació sobre el tràgic succés.