Sonia i Rubén

La tràgica boda de Sonia i Rubén a Madrid: 4 morts per un atac de gels

L'expulsió d'un jove de 18 anys del restaurant va ser el detonant de l'atropellament mortal

Sonia i Rubén es van donar el 'sí, vull' aquest dissabte a Madrid i després ho van celebrar amb un gran banquet al restaurant El Rancho de Torrejón. Unes 250 persones van anar a la festa que va acabar en un bany de sang. Un atropellament mortal a altes hores de la matinada va posar fi a la vida de quatre persones.

La policia està investigant aquest succés desencadenat, pel que sembla, per un atac de gelosia al casament gitano. El presumpte autor de l'atropellament és un ciutadà portuguès de 35 anys. El seu nebot va tractar al seu dia de conquistar Sonia, la núvia, motiu pel qual la família del nuvi els va vetar la seva entrada al convit.

Moment de la detenció
Un dels detinguts després de l'atropellament mortal a Torrejón | ÁNGELES G. VISDÓMINE

El portuguès i la seva família es van presentar igualment al saló de casaments amb la intenció de lliurar el regal als nuvis. Es van viure moments de tensió i van procedir a expulsar el portuguès, el nebot i els seus dos fills. Una baralla ja fora del local va acabar amb l'atropellament mortal de quatre persones.

No estaven convidats al banquet

Els quatre morts són Consuelo (66 anys), Juan Manuel (68), Casiano (37) i Iván (17). Tots pertanyen al clan familiar dels Brunos, que ahir celebrava l'enllaç de Rubén amb la seva xicota Sonia. El portuguès i la seva família estaven convidats a la cerimònia religiosa, però no al banquet i a la festa posterior.

Tots quatre van estar a la cerimònia religiosa a l'església, on es casava la noia que agradava a un d'ells. Aquí varien les versions, ja que segons alguns havien estat nuvis i segons uns altres ell l'havia intentat seduir sense èxit. En tot cas, això hauria generat un ressentiment entre famílies.

Cap a la mitjanit van arribar al restaurant on sabien que no estaven convidats. Va ser el pare de Rubén i els més grans els que van aconseguir que abandonessin el restaurant. Després de ser expulsats, es va desfermar una baralla amb cops de puny i cops entre la família del portuguès i la del nuvi.

Interceptats a Seseña

La baralla, que va tenir lloc a l'exterior del local, es va acabar dissolent i els portuguesos van anar a agafar el cotxe. Van estar esperant dins del vehicle fins que a les 02.30 hores van començar a sortir els primers convidats. Va ser llavors quan el portuguès va arrencar el cotxe i va accelerar amb els llums apagats.

Cotxe després de l'atropellament
Així va quedar el cotxe després de l'atropellament mortal a Torrejón | CEDIDA

El monovolum Toyota Corolla va carregar contra els convidats que estaven al costat de la porta. Va retrocedir i va tornar a impactar contra algun, passant amb les rodes per sobre de les víctimes. Després de l'atropellament múltiple i intencionat, van abandonar el lloc fins a ser interceptats per la Guàrdia Civil a Seseña.

La Policia Nacional va detenir l'home de 35 anys com a presumpte autor de l'atropellament mortal. Els dos fills, menors d'edat, van abandonar les dependències policials amb la seva mare. El cotxe, que circulava sense para-xocs i amb restes de vestimentes de les víctimes, va quedar requisat.

5.000 euros al cotxe

A més dels quatre morts hi ha deu persones ferides, quatre greus i quatre lleus. Les restes mortals de les víctimes segueixen a l'Institut de Medicina Legal de Madrid, pendents de les autòpsies. Els ferits estan ingressats a hospitals de Coslada, Torrejón, Alcalá i el Gregorio Marañón.

La policia continua buscant la quarta persona implicada en l'atropellament, el jove de 18 que havia tingut algun tipus de relació amb la núvia. Dins del cotxe van trobar els 5.000 euros del regal de casament. Els detinguts asseguren que havien estat objecte de trets, tot i que no s'ha trobat cap bala.

Quan el Summa 112 va rebre les trucades d'emergència es van pensar que hi hauria més morts i ferits. Per això, el lloc es va omplir ambulàncies, 22 en total, més efectius de Protecció Civil, Policia Municipal i Policia Nacional. La investigació continua en marxa en espera de l'evolució dels ferits.