Nena en un llit elàstic

Un treballador d'una atracció fa tocaments a dues menors quan els lligava l'arnès

Els fets van tenir lloc a Alpicat, al Segrià, amb motiu de la Festa Major

Greu succés en un municipi del Segrià, on presumptament un treballador d'una atracció de llits elàstics va fer tocaments de caràcter sexual a dues nenes menors d'edat aprofitant que havia de posar-los un arnès perquè poguessin accedir al recinte.

Dues famílies han denunciat tocaments a dues nenes d'11 anys el cap de setmana passat en una atracció a Alpicat, al Segrià, en motiu de la Festa Major de la localitat, per part d'un treballador de l'establiment.

El suposat autor era l'encarregat de lligar a uns arnesos als infants que pugen a l'atracció, que està formada per una sèrie de cames elàstiques per saltar amb l'ajuda d'unes cordes, també elàstiques.

Segons ha avançat el Segre i confirmat l'ACN, els Mossos d'Esquadra investiguen els fets com un delicte d'abusos sexuals i ja tenen identificat el treballador de l'atracció, per tant no es descarta que pròximament hi pugui haver una detenció. Segons la denuncia l'home hauria aprofitat el moment de lligar les nenes per tocar-los els pits i els genitals.

Va tocar-los els pits i els genitals

Els fets van tenir lloc al cap de setmana, durant la Festa Major de la localitat, a la zona on s'havien instal·lat les atraccions temporalment. Un dels episodis hauria passat dissabte i l'altre diumenge.

El pare d'una de les nenes ha explicat al Segre que la seva filla li va explicar que l'home els va grapejar els pits i els genitals aprofitant el moment en què els posava l'arnès per poder saltar. Quan dissabte ja hauria abusat d'una de les nenes, assegura que fins i tot li va oferir gratuïtament una fitxa perquè tornés l'endemà.

En paral·lel, l'alcalde d'Alpicat, Joan Gilart, i segons informa el mitjà lleidatà, va afirmar ahir a la tarda que l'ajuntament no tenia cap notícia sobre els fets relatats, ja que no havia rebut cap denúncia al respecte.

▶️ El vídeo de la setmana

Tocaments a un menor en un autobús a Barcelona

A principis d'agost, un home va ser detingut com a presumpte autor de fer tocaments a un noi de 16 anys en un autobús de la ciutat comtal.

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home per fer tocaments a un menor de 16 anys en un autobús a Barcelona, segons va avançar El Caso i van confirmar fonts policials a l'ACN.

Els fets van tenir lloc al vespre en un autobús proper a la plaça d'Espanya i arran del succés, el jove va posar una denúncia a comissaria. Afortunadament, l'home va ser detingut hores més tard.