Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Canonada trencada

El trencament d'una canonada al Vallès ensorra la calçada: més de 2 metres de fondària

L'ensorrament ha deixat un forat d'uns 5 centímetres i 2,5 metres de fondària

Tràgic succés a Cerdanyola del Vallès, al Vallès Occidental, a causa del trencament d'una canonada fet que ha provocat un enorme forat a terra.

El trencament d'una canonada d'aigua ha provocat un gran esvoranc a Cerdanyola del Vallès. La incidència es va produir ahir divendres a la tarda al passeig de les Acàcies, al barri de les Fontetes, quan es va ensorrar un bon tram de la calçada i va deixar al descobert un forat d'uns cinc metres de diàmetre i 2,5 metres de fondària.

L'Ajuntament de Cerdanyola diu que l'afectació de l'avaria es limita a la zona del forat i no hi ha hagut més incidències al terreny. S'han retirat també els fragments de calçada per accedir al punt de l'avaria, que ha estat causada pel trencament d'una canonada per un possible excés de cabal.

El passeig de les Acàcies ha quedat tallat al trànsit i diversos carrers del voltant han canviat el sentit de circulació.

Tres persones ferides a Cerdanyola del Vallès

Dissabte passat, els Mossos d'Esquadra van detenir cinc homes per assaltar un domicili de Bellaterra, a Cerdanyola del Vallès, al Vallès Occidental, on s'estava celebrant una festa i agredir les vuit persones que hi havia.

Els cinc assaltants, que anaven encaputxats i duien arma de foc i ganivets, van irrompre al pis, van amenaçar els integrants de la festa i els van emmordassar. Tres d'ells van quedar ferits amb arma blanca i cops.

Els Mossos en van poder enxampar tres quan sortien del domicili i van trobar els altres dos en una zona boscosa pròxima al lloc. Quan els van escorcollar els hi van trobar substàncies estupefaents que haurien robat del pis.

Els fets van passar el dia 16 a primera hora de la tarda. Els assaltants van entrar al domicili on s'estava celebrant una festa particular. Tres persones van resultar ferides, una de les quals per arma blanca i les altres amb cops i contusions. Afortunadament, un dels que era a la festa va poder alertar la policia, que va poder detenir al lloc dels fets tres dels assaltants.

En l'escorcoll els van trobar un ganivet de grans dimensions tacat de sang i una navalla. Després, els agents van trobar en un contenidor una arma de foc que suposadament va llençar un dels autors de l'assalt, segons testimonis, i amb la qual hauria amenaçat les víctimes.