IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tres anys de presó per robar malles i banyadors d'una botiga de roba a Girona

L'acusat acumulava un llarg historial delictiu

Mossos d'Esquadra
L'acusat té antecedents policials i l'han condemnat fins en quatre ocasions, entre el 2004 i el 2006 | Mossos d'Esquadra
 

L'Audiència de Girona ha condemnat a 3 anys de presó un lladre multireincident que acumula un llarg historial delictiu. Al judici, l'acusat Óscar Haro ha reconegut que entre el 18 i el 20 d'agost del 2018 forçar l'accés d'una botiga de roba interior de Girona. El tribunal l'ha condemnat com a autor d'un delicte de robatori amb força a establiment comercial fora de l'horari d'obertura.

Segons ha reconegut Haro davant l'Audiència, va forçar el pany d'una de les portes i va entrar a l'interior de la botiga 'Calzedonia' situada al carrer Santa Clara. Un cop dins, va robar 64 malles, dotze banyadors d'home i tres de nen taxats en més de 2000 euros. També es va endur un telèfon fix, objectes personals dels treballadors i 280 euros de la caixa enregistradora.

La fiscalia demanava inicialment 6 anys i 6 mesos de presó. Però finalment l'acusació pública i la defensa han arribat a un acord per aplicar-li una atenuant molt qualificada de drogoaddicció, ja que l'acusat ha reconegut els fets i ha pogut acreditar un historial de consum de drogues. Haro haurà de complir 3 anys de presó i, en concepte de responsabilitat civil, haurà d'indemnitzar la mercantil amb 2.913,51 euros.

L'acusat és reincident i té antecedents policials

L'acusat acumula prop d'un centenar d'antecedents policials i nombroses sentències fermes de jutjats de Figueres. L'escrit d'acusació de la fiscalia recull fins a quatre condemnes dictades entre els anys 2004 i 2006 per robatoris amb força, delicte pel qual se l'ha tornat a condemnar. Després de sortir en llibertat, l'investigat es va traslladar a viure a la zona de Girona.

També et pot interessar...

La policia deté una persona i n'identifica quinze més en un 'narcobar' a l'Empordà

Mor dins de presó 'El Diable', un canibal que va admetre assassinar i menjar-se més de 30 víctimes

Busquen Ferran, un català desaparegut fa una setmana a Alemanya


Comentaris

envia el comentari