Quatre persones ferides en un tiroteig matinal a Barcelona

El succés ha tingut lloc a les 10:30 hores d'aquest matí al districte de Nou Barris | Es tracta d'un enfrontament entre dues famílies d'ètnia gitana

Un total de quatre persones, tres homes i una dona, han resultat ferides per arma de foc en un tiroteig al districte de Nou Barris, a Barcelona. L'incident, en aquest context, ha tingut lloc aquest mateix matí, cap a les 10.30 hores i es registren  dos ferits crítics. Un dels quals està en estat molt greu, mentre que l'altre afectat es manté en estat greu. 

Minuts després,  els Mossos d'Esquadra han aturat Citröen C4 on viatjaven els ocupants que haurien participat suposadament en el tiroteig. D'altra banda, també cal destacar que es tracta d'un enfrontament entre dues famílies d'ètnia gitana i que la Guàrdia Urbana també hi està col·laborant. 

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha confirmat posteriorment que els Mossos d'Esquadra estan duent a terme  la identificació dels quatre ocupants que anaven dins del vehicle retingut a Sant Adrià. 

Un tiroteig entre dues famílies gitanes

Imatge del carrer Urrutia de Nou Barris, on ha tingut lloc el succés
Imatge del carrer Urrutia de Nou Barris, on ha tingut lloc el succés | Google Street View

 

Els tres ferits han estat ràpidament traslladats a l'hospital Vall d'Hebron pels mateixos familiars, segons avança 'El País'. L'Àrea d'Investigació Criminal de Barcelona dels Mossos ja s'ha fet càrrec del succés i els agents analitzen a Sant Adrià si els retinguts mantenen algun vincle amb el tiroteig de Nou Barris

Els Mossos investiguen un tiroteig davant de la discoteca Opium 

Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació per un tiroteig que va tenir lloc a la ciutat de Barcelona la matinada del passat 5 de novembre. Concretament, la policia catalana va desplaçar-se a la discoteca Opium, situada al Port Olímpic de la ciutat, per atendre una denúncia d’un vigilant de seguretat de la zona que havia sentit el soroll de diversos trets de bala.

Un cop allà, els agents que s’hi van desplaçar no van poder localitzar els autors dels trets. Els que sí que van trobar va ser els impactes de bala a les portes del local i també a la façana, a més de recuperar baines detonades d'arma curta a la zona.