Imatge de la carretera C-16.

Tres nens hospitalitzats després de bolcar el cotxe on anaven a la C-16

El conductor del vehicle va sortir-ne il·lès

Tres infants van resultar ferits després de patir ahir dijous un accident a la C-16. Segons el Regió 7, el vehicle on anaven va bolcar a l'altura de Cercs, al Berguedà, i va provocar algunes ferides als menors d'edat. El conductor del vehicle, així mateix, va sortir-ne il·lès. 

Els menors van ser evacuats, amb ferides de caràcter lleu, a l'hospital Sant Bernabé de Berga. On, a hores d'ara, continuen hospitalitzats, tot i que les ferides que presenten no són de gravetat. 

El cotxe va bolcar al punt quilomètric 105.9 de la C-16, en sentit Andorra. 

Les dades de sinistralitat d'aquest 2023 preocupen 

Un total de 20 persones ja han perdut la vida en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya durant els dos primer mesos de 2023, segons dades del Servei Català de Trànsit (SCT). 

Aquesta xifra és lleugerament inferior a la del mateix període de 2022, quan es van registrar 25 víctimes mortals fruit de 22 sinistres. Dels finats d'enguany, 16 són homes i 4 dones. A més, dos són motoristes i tres vianants. Pel que fa a la tipologia d'accident, el 40% correspon a topades frontals (8). Hi ha hagut 14 col·lisions amb més d'un vehicle implicat i 4 amb un de sol. A més, des de l'1 de gener fins el 28 de febrer, 103 persones han resultat ferides de gravetat a les carreteres, una mes que en els mateixos mesos de l'any passat. 

De les 20 víctimes mortals, 16 són homes i 4 dones. D’aquests 16 homes, 10 eren conductors, 3 passatgers i 3 eren vianants. En el cas de les 4 dones mortes, 1 era conductora, 2 viatjaven de passatgeres i l’altra dona ocupava una altre posició al vehicle. 

Les dades de sinistralitat d’aquests dos primers mesos també mostren un alt percentatge d’homes entre els ferits de gravetat: dels 102 ferits greus en accident de trànsit, 75 són homes i 28 són dones, gairebé tres quartes parts.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!