Nicola Bulley, la mujer desaparecida hace semanas en Inglaterra

Trist final per Nicola, la mare de dos fills a la qual buscaven des de feia dies

Finalment ha estat localitzada sense vida a prop d'on va desaparèixer

Fa unes setmanes, el dia 27 de gener del 2023, Nicola Bulley va desaparèixer sense deixar rastre. Tenia 45 anys i era assessora hipotecària i mare de dues filles. Va passar al voltant de les 9:10 del matí.

Nicola o Nikki, com solien anomenar-la, el dia de la seva desaparició es trobava passejant amb el seu gos anomenat Willow. Eren a la vora del riu Wyre.

Aquest riu està ubicat a la localitat de St. Michael's on Wyre, la qual es troba al comtat de Lancashire. Cal destacar que aquesta localitat és la tercera amb més taxa de criminalitat del nord-oest d'Anglaterra.

La dona, moments abans, havia deixat les dues filles de sis i nou anys a l'escola. Després d'això, mai més no va ser vista.

El cadàver de la desapareguda ha estat trobat al riu

Ara, gairebé un mes després, el seu cos sense vida ha estat trobat al mateix riu. Ha estat trobat a una mica més d'un quilòmetre del lloc on va desaparèixer.

La principal sospita sempre va ser que hauria caigut al riu, tot i que no hi havia indicis per pensar-ho. La família, per part seva, va descartar aquesta hipòtesi.

Nicola Bulley
Els familiars no van considerar mai l'opció que Nicola caigués al riu | Xarxes Socials

El seu telèfon mòbil va ser localitzat al seu moment per un veí que passava per la zona. El telèfon es trobava sobre un banc i encara estava connectat a una trucada de treball.

Pel que fa al gos, de raça springer spaniel, es trobava al costat del banc i estava solt. La corretja de l'animal era a prop de la riba.

Un cas molt mediàtic la investigació del qual es va veure entorpida

Des d'aquell moment han estat nombroses cerques, teories conspiranoiques, interferències polítiques i negligències policials les que s'han produït. De fet, el cas va tenir un gran impacte mediàtic per a la ciutadania britànica.

Els agents de la policia es van entrometre massa a la vida privada de Nicola. Van fer públic que la dona tenia problemes amb l'alcohol i els símptomes de la perimenopausa. A més, la policia va arribar a ser acusada de sexisme i recentment s'ha obert una investigació interna per aclarir l'assumpte.

Paul Ansell, parella i pare de les filles de Nikki, va haver de demanar respecte a la privadesa després que els mitjans comencessin a publicar les seves notícies fent ressò de la morbositat col·lectiva.

Després de tot el calvari, va ser una trucada la que va donar l'avís que hi havia un cos d'una persona al riu Wyre. Fins al lloc es va desplaçar la policia, la qual va acordonar el lloc, dos helicòpters i un equip de bussos. Aquests darrers van ser els que van recuperar el cadàver de Nicola del riu.

Ara, després de la troballa del seu cos, un gran nombre de veïns van dipositar llaços grocs al pont que sobrepassa el riu Wyre. Acompanyen el cartell de 'Missing' amb la imatge de Nikki que dies enrere van deixar els seus pares Enest i Dot Bulley.

Al cartell es pot llegir «Preguem per tu cada dia. T'estimem».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!