Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La trista història d'un taxista de Barcelona per aconseguir deixar les drogues

L'home, de 37 anys, ha confessat a RAC1 que feia 20 anys que era addicte a la droga

L'home ha reconegut haver sigut addicte a les drogues durant quasi 20 anys | Cedida

 

En Ramon, un taxista de 37 anys de Barcelona, ha decidit explicar la seva història després de passar gairebé 20 anys de la seva vida sent addicte les drogues. L'home ho ha fet públic en una entrevista a RAC1, on ha explicat a l'Albert Om tot el que va patir.

En Ramon recorda que,  quan només tenia 17 anys, un amic li va oferir la primera ratlla de coca i a partir d'aquí, va començar la seva addicció a la cocaïna, de fet, ha confessat que «havia intentat deixar-ho més de 300 vegades», i assegura que fins fa dos anys no ho sabia ni la seva dona, a qui, quan s'anava a dormir, «li deia que em quedava a veure la tele i consumia droga».

Entre les afirmacions que ha fet en Ramon sobre les conseqüències d'aquesta addicció ha assegurat que «la cocaïna et converteix en un mentider compulsiu: vius pendent que se sostingui l'última mentida que has dit» i que «et penses que el camell és amic teu, però només ets una part del seu negoci. Em podia deixar entre 800 i 1.000 euros al mes en droga»

La doble vida d'en Ramon

En Ramon ha confessat que va acabar «molt cansat de portar una doble vida» i el dia que es va gastar els estalvis de la família per marxar de vacances va ser quan es van acabar les mentides i va decidir explicar-li la situació a la seva dona. Va ser ella qui li va dir: «Ets un cocaïnòman, tens un problema i hem de fer alguna cosa immediatament».

Ara, fa dos anys que en Ramon ha deixat de consumir droga i s'ha rehabilitat gràcies a 'Projecte Home'. A la pregunta de si està curat, respon: «Curat, no ho sé; em sento recuperat». A més, la seva conversa amb l'Albert Om ha acabat amb un consell: «Si avui a algú li ofereixen la primera ratlla de coca, que digui que no».

També et pot interessar...