Guàrdia civil

Troballa macabra: Apareix el cadàver d'una dona surant a una platja de Barcelona

La Guàrdia Civil ha obert una investigació arran del cadàver trobat a la platja de Bogatell de Barcelona

Tràgica troballa de la Guàrdia Civil. Els agents de la policia catalana han localitzat el cos sense vida d'una dona a la platja de Bogatell, a Barcelona. Segons alguns testimonis que es trobaven per la zona, han vist el cadàver surant a l'aigua aquest dimecres a la tarda. 

La Guàrdia Civil investiga l'aparició d'un cos a la platja del Bogatell de Barcelona que ha tingut lloc aquest dimecres cap a les sis de la tarda, segons ha confirmat el cos policial. Persones que passejaven per la zona han vist el cadàver surant a l'aigua i han posat el fet en coneixement de les autoritats.

De moment no ha transcendit cap dada de la investigació, però sí que la policia no relaciona aquest fet amb la desaparició del jugador de rugbi britànic Levi Davis el 29 d'octubre, el passaport del qual va ser trobat fa uns dies al port de la capital catalana.

El jugador de rugbi continua desaparegut

El passat 29 d'octubre va desaparèixer a Barcelona Levi Simeon David, un famós jugador de rugbi britànic. David, va ser vist per última vegada en un establiment de la Rambla de Barcelona, a The Old Irish Pub. Arran dels fets, la família del noi, va iniciar una crida a través de les xarxes socials per poder localitzar-lo.

El jugador de rugbi desaparegut a Barcelona.
Va ser vist per últim cop a la Rambla de Barcelona. | Twitter

Tal com va informar Betevé, Levi Simeon David era una estrella anglesa, exjugador del Bath Rugby, club que també va difondre el missatge de la desaparició. L'anglès va ser vist per última vegada a l'Old Irish Pub, situat al número 31 de la Rambla de la ciutat comtal. Per aquest motiu, els Mossos van demanar col·laboració ciutadana.

La cerca de David continua i després de tres setmanes sense pistes, els Mossos d'Esquadra van trobar aquest diumenge passat una peça clau que els permetria estirar el fil i continuar amb la investigació. Tal com va informar El Caso, els agents haurien trobat el passaport del desaparegut, encara que no han volgut donar més detalls.

A més, la mare de David, Julie, la qual va decidir venir a la ciutat comtal per ajudar en la cerca, va declarar que no s'ha pogut observar cap moviment al compte bancari ni al telèfon mòbil del seu fill. Fet que preocupa als investigadors.

Levi Simeon David té 24 anys i fa 1,76 metres d'alçada. El club on jugava, va publicar un correu electrònic per si algú tingués algun tipus d'informació que pogués ajudar en la localització del jove: findlevidavis@gmail.com.