Imatge compartida pels Mossos d'Esquadra amb la imatge d'Alicia, desapareguda

Troben Alicia, mare de Jaume Collboni, desapareguda des de feia un dia a les Garrigues

Després de 24 hores desapareguda, l'han trobat conscient i amb hipotèrmia

Després de 24 hores desapareguda, Alicia Curado ha estat trobada aquest mateix dissabte pels dispositius de recerca que havien activat el SEM, la Creu Roja, juntament amb els Bombers i els Mossos d'Esquadra

Alicia, mare de Jaume Collboni, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, ha estat trobada aquest mateix matí, conscient i amb hipotèrmia, després de 24 hores des que es va declarar la seva desaparició a Vilosell, a les Garrigues. 

Desapareguda des del divendres al matí

Segons ha fet públic 'Nació Digital', Curado va sortir a passejar el gos al matí, i al migdia no va tornar. Va ser la seva filla — germana del primer tinent d'alcalde — la qual va anar a denunciar la seva desaparició al preocupar-se perquè no tornava a casa. 

Després d'una primera batuda pel territori ahir divendres durant la tarda, la cerca de la dona s'ha reprès aquest matí. En aquesta hi han treballat un total de 15 dotacions de Bombers de la Generalitat, amb GRAE i unitats canines, 10 patrulles dels Mossos d'Esquadra, i efectius del SEM i la Creu Roja

També hi ha hagut una gran acollida de voluntaris, veïns dels municipis del Vilosell i la Pobla de Cérvoles, després d'haver fet una crida als convilatans per tal de buscar a Alicia.