rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Troben el cos sense vida d'un boletaire a Viladrau

L'home, de 65 anys, va desaparèixer ahir al terme municipal de Viladrau, a Osona
Els Mossos s'han desplaçat fins el punt de la recerca amb 6 dotacions i un helicòpter | Mossos d'Esquadra

 

Els Bombers de la Generalitat han trobat el cos sense vida d’un boletaire a Viladrau, a Osona. L’home, de 65 anys, havia desaparegut el passat dimecres, 28 de novembre, al vespre, i no ha estat fins avui que els equips de rescat l’han pogut localitzar després que un home alertés sobre la troballa del cos sense vida.

 

Segons havien explicat els familiars, l’home havia aprofitat la jornada del passat dimecres per anar a buscar bolets. Cap al tard, però, el desaparegut no havia tornat a casa i va ser per això que van donar el crit d’alerta. Els Bombers, hores més tard, han trobat el seu vehicle estacionat al quilòmetre 5,1 de la carretera GI-520 a Viladrau i, finalment, han trobat el cos.

 

Ampli dispositiu per trobar el boletaire

Els Bombers de la Generalitat, de fet, s’han personat fins al punt del succés amb un total de vuit dotacions, així com unes quantes unitats canines del Grup Caní de Recerca. En aquesta mateixa línia, els Mossos d’Esquadra també han arribat a la zona amb un total de sis patrulles i un helicòpter.

 

Hores després, a les 12:00 hores, una persona ha alertat als serveis d’emergència sobre la troballa d’un cos a terra a uns dos quilòmetres de distància del cotxe estacionat. Un cop han pogut certificar que es tractava de la persona desapareguda, els Mossos d’Esquadra han iniciat el seguit de tasques per a poder dur a terme l’aixecament del cadàver.

 

Localitzen un boletaire desaparegut a l’Alt Urgell

La llarga història del boletaire desaparegut a l’Alt Urgell a principis del passat mes de setembre va acabar bé, afortunadament. Els Bombers de la Generalitat van informar el passat dissabte dia 22 al matí, que el boletaire de 70 anys que va desaparèixer dies abans a l'Alt Urgell, concretament a Fígols i Alinyà, va  ser trobat viu. L’home, però, presentava símptomes de deshidratació i insolació.