Troben l'Amèlia, la nena de tres anys desapareguda a Calella en sortir de l'escola

Ha estat trobada en bon estat a Tordera

Fotografia de l'Amèlia, la nena de tres anys desapareguda a Calella
L'Amèlia havia desaparegut després de sortir de l'escola.   | Cedida

Bones notícies en la desaparició de l'Amèlia, la nena de tres anys que havia desaparegut aquest dimecres al matí a Calella, a la comarcal del Maresme, de l'escola El Far. La nena ha estat trobada en bon estat a Tordera aquesta tarda, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Calella a través de les xarxes socials.

Segons ha informat el digital 'El Caso', la nena ha estat recollida de l'escola El Far per un home gran abans de l'hora de sortida del centre. Quan els seus pares han anat a recollir-la a l'hora de sortida, s'han trobat que la nena no estava al centre educatiu.

Donada l'alerta —amb una important difusió a través de les xarxes socials—, la Policia de Calella i els Mossos d'Esquadra han iniciat la recerca de la menor amb un gran desplegament, que ha donat fruits amb la localització de la nena en bon estat a Tordera, a 14 quilòmetres d'on havia desaparegut.

Un home d'edat avançada ha recollit l'Amèlia

Segons diverses informacions, un home d'edat avançada s'ha presentat a l'escola El Far de Calella, on ha demanat per Amèlia, que cursa P-3. Els responsables del centre li han lliurat la menor i han marxat en un cotxe. Quan els pares han anat a recollir la seva filla, s'ha detectat que la nena no hi era i s'ha avisat els cosses de seguretat. Aquests, gràcies a algunes dades facilitades per testimonis, han identificat la persona que s'havia endut la menor i el vehicle que portava.

La informació ha estat compartida entre tots els cossos policials i s'ha iniciat la recerca que ha tingut un final feliç al municipi de Tordera, a 14 quilòmetres de Calela. Fonst consultades asseguren que els Mossos investiguen ara si la persona que s'ha emportat a la nena ho ha fet de manera intencionada o s'ha tractat d'un error.


Comentaris

envia el comentari