Troben en bon estat l'home desaparegut aquest cap de setmana al Berguedà

Ha estat localitzat per un agent dels Mossos fora de servei que ha participat en la recerca durant la nit

Dispositiu dels Bombers per trobar l'home de 45 anys desaparegut al Berguedà
Vuit dotacions de Bombers han participat en el dispositiu per trobar l'home desaparegut al Berguedà | Twitter @bomberscat

L'home de 45 anys desaparegut a la zona de Santa Maria de Merlès (Berguedà) aquest cap de setmana ha estat localitzat en bon estat, segons han informat els Bombers a través de Twitter. De fet, ha estat un agent dels Mossos fora de servei que ha participat en la recerca durant la nit qui l'ha identificat. 

Localitzat al municipi de Sallent (Bages)

Segons van informar els Bombers, la família del desaparegut es trobava de vacances a la localitat de Santa Maria de Merlès. Des de dissabte no sabien res de l'home de 45 anys, encara que no van alertar de la desaparició fins a la tarda del diumenge. De seguida es va activar un dispositiu on hi han participat vuit dotacions de Bombers, els Mossos d'Esquadra i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), a més a més d'un helicòpter i dues unitats canines i de muntanya.

Un agent dels Mossos fora de servei que ha participat en la recerca durant aquesta nit ha identificat l'home desaparegut al quilòmetre 59 de la C-16, a Sallent (Bages), segons han explicat els Mossos a l'ACN. 

Troben sa i estalvi l'home de 62 anys desaparegut a Sant Julià de Llor i Bonmatí

Els equips d'emergències van trobar també el passat dijous 27 d'agost l'home de 62 anys que va desaparèixer quan va sortir a fer una ruta amb bicicleta des de Sant Julià de Llor i Bonmatí (Selva) fins a Rupit (Osona). Segons informaven els Bombers, el van localitzar a la zona del Llomar, prop del pantà de Susqueda. 

Els equips de rescat havien centrat la recerca a la zona de les Planes d'Hostoles (Garrotxa), el Castell de Fornils i al nord-est del Pantà de Susqueda (Selva). Un testimoni l'hauria situat en aquesta última zona.  


Comentaris

envia el comentari