Carrer tallat policia

Troben el cadàver d'un bebè acabat de néixer en un contenidor d'Alacant

Un home va donar l'avís a la Policia

Un home ha trobat aquest dilluns  abans de les 20.00 hores el cadàver d'un bebé acabat de nàixer dins d'un contenidor de fem situat en el carrer General Ilizaicin, en el barri de Carolinas Baixes d'Alacant, segons han informat fonts de la Policia Nacional.

Fonts de la investigació han assegurat que el bebé encara tenia el cordó umbilical. Pel que pareix, l'home ha donat l'avís del descobriment del cadàver a l'altura del número 20 d'eixe carrer en una zona de descampat. De moment es desconeix el sexe del bebé.

Es desconeix qui pot ser la mare

A les 21.00 hores, efectius de les unitats de la Brigada de Policia Judicial i Científica de la Policia Nacional encara estaven treballant en el lloc dels fets per poder examinar el lloc a on s'havia trobat el cadàver i donar amb algun indici de qui pot ser la mare, segons ha avançat el diari 'Levante-EMV'.

Els carrers del voltant van estar tancats fins que va arribar la comissió judicial per a procedir a l'alçament del cadàver. A les 22 hores, el carrer es va reobrir, però encara no s'ha pogut localitzar a la mare del bebé, de raça caucàsica.

També pots llegir...