Troben el cadàver d'un home de 67 anys a Llíria que portava un mes mort a casa seva

Els efectius van haver d'entrar per la terrassa de la casa del costat

El fill de l'home feia temps que no el visitava | cedida

Este dimarts, han trobat el cadàver d'un home de 67 anys que portava mort en sa casa des de fa un mes aproximadament, en Llíria, en la comarca del Camp de Túria (València). El fill de l'home, que feia prou temps que no anava a visitar-lo, va ser qui va alertar a la Policia Local de Llíria per la forta pudor procedent de l'interior de l'habitatge. 

Segons ha avançat 'Las Provincias', una patrulla de la Policia Local i un equip de bombers es van desplaçar cap al lloc dels fets, concretament al carrer Joan Martorell, per a fer una inspecció. Els efectius van entrar en el domicili per la terrassa d'una de les cases del costat i van vore el cadàver en el llit de la seua habitació.

El cos, ja en un avançat estat de descomposició, no presenta signes de violència i la Guàrdia Civil de Llíria no ha trobat indicis criminals en casa de la víctima. Tot indica a què l'ancià va morir a soles en sa casa per causes naturals. El cadàver ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de València per a fer-li l'autòpsia.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari