La germana de Blanca Fernández

Màxima confusió sobre les causes de la mort de Blanca Fernández Ochoa

A més, la medallista no portava el sac de dormir a la bossa

La investigació sobre Blanca Fernández Ochoa segueix en curs, i és que membres de la investigació han trobat la motxilla que l'esportista duia a sobre. L'han trobat a una zona que es troba a una altitud d'entre 1.600 i 1.700 metres i segons informa 'La Sexta', en ella, la medallista no portava el sac de dormir,  un fet que posa en dubte la hipòtesi que Fernández d'Ochoa tenia la idea de pernoctar durant la ruta.

Confusió sobre les causes de la mort

A més a més, en les últimes hores s'han fet diverses especulacions sobre la mort de l'esportista. Per una banda 'La Sexta' informa sobre el fet que fons de la Policia descarten que la causa de la mort fos una caiguda accidental, és a dir,  segons els agents no va caure des de cap lloc, ni voluntàriament ni de forma accidental, ja que segons el periodista 'Manu Marlasca' no és possible precipitar-se des del lloc on s'ha trobat el cadàver.

Per altra banda, el mitjà 'Ok Diario'  indica que l'esquidora va patir una greu caiguda, fa diversos dies, i per aquest motiu, portaria morta més d'una setmana —com ja havíem indicat amb anterioritat—. Ara bé, segons aquest mitjà,  el cos evidenciava algunes lesions compatibles amb un possible accident d'aquest tipus  al trobar-se en una zona molt «escarpada, de gran altitud i amb barrancs», és a dir, «una zona perillosa».

El cos s'ha trobat a última hora d'aquest matí

Mapa de la zona on es buscava a la desapareguda
Mapa de la zona on es buscava a la desapareguda | Europa Press

 

El cadàver de la medallista olímpica s'ha trobat aquest dimecres a la zona del pic de la Peñota, en un lloc de complicat accés. El Jutjat de Primera Instància i Intrucció número 5 de Collado de Villalba ha estat  l'encarregat d'aixecar el cos a última hora d'aquest matí. Segons els primers indicis, tot apunta al fet que la desapareguda estava morta des de feia més d'una setmana, un factor que podria ser determinant, no obstant això, l'autòpsia podria ser la peça clau al concretar el moment i causes de la mort. 

També et pot interessar...