Dos periodistes, criticats per dir que no els «importa» la desaparició de Blanca

La polèmica va esclatar després d'una 'story' a Instagram dels encarregats de cobrir la notícia per a 'Cazamariposas'

L'operatiu en marxa per a la recerca de Blanca Fernández Ochoa ultima recursos envers la manca de pistes clau
L'operatiu en marxa per a la recerca de Blanca Fernández Ochoa ultima recursos envers la manca de pistes clau | 112 Comunitat de Madrid

Quan el focus mediàtic se centra en la malaltia greu o la desaparició d'una persona no manquen mai els comentaris inoportuns a les xarxes socials i, en conseqüència, l'actuació d'internautes amb el posat de falsos herois que responen en defensa de la víctima a capa i espasa.

Aquesta vegada la controvèrsia l'han protagonitzada un reporter i una càmera del programa de Divinity 'Cazamariposas' durant el cobriment del dispositiu de recerca de Blanca Fernández Ochoa, que té lloc a les deveses de Cercedilla.

«Estem aquí en un moment de 'relax' i Irene i jo tenim una pregunta: Tothom aquí està molt seriós i nosaltres estem molt bé. Ens importa ben poc. Som males persones?», exclamava el periodista Sergio Silva en una 'story' al seu compte d'Instagram acompanyat d'Irene, l'operadora de càmera.

Com era d'esperar, els comentaris desafortunats (com a mínim) han fet esclatar Twitter, la xarxa per excel·lència arrebossada de polèmica, calumnies i respostes insultants que, sovint, no tenen res a veure amb la matèria. 

Insultar sense miraments: l'arma defensiva

Alguns usuaris reclamen l'acomiadament immediat dels periodistes, mentre que d'altres, obviant la responsabilitat corporativa de Mediaset, ja titllen de culpables a la cúpula del programa. Malgrat això, la bateria d'insults ha estat probablement hegemònica; des de «pseudoperiodistes» i «'gilipolles'» a «brossa humana» o «escòria».

Ara bé, mai falta els qui aprofiten per fer política i els que traspassen una línia. «Quina mena d'educació s'imparteix a Catalunya. La majoria d'aquests 'sonats' vénen d'allà. Ànimes veganes», ha respost un internauta en un tuit completament fora de lloc. 

Ara, la pilota està sobre la teulada dels periodistes, que segurament hauran de disculpar-se públicament, i de la cadena, que haurà de decidir sobre la permanència de Sergio i Irene com a treballadors del programa.

També et pot interessar...


Comentaris
Ricky
Si no nos importa lo que a vosotros, ya somos malos, viva la llibertat de opinion.
Narcis
De imbecils i desgraciats en ah per tot arreu. El pitgor es que fora de Catalunya es creuen que aqui tots som iguals,es dir que al damunt s'en aprofiten per dir que som uns animals.
Montserrat
Si que importa la desgracia d'una persona com pot ser un accident ,la diferencia es que no ens agrada el morbo.Sort tenim que el periodisme catala tan escrit com TV nomes dona i segueix la noticia els culebrons son per un altre tipus de public,per aixo comprenc el que diuen aquests nois,politicament incorrecte ?si , peró molt cert

envia el comentari