Alfons Arús critica el tracte mediàtic de la desaparició de Blanca Fernández Ochoa

El periodista català es pregunta si els programes busquen informació o audiència

La desaparició de Blanca Fernández Ochoa està donant molt a parlar  i, això, no tothom ho veu bé. En especial el presentador del programa de la Sexta 'Arucer@s', Alfons Arús, ha criticat en el seu espai televisiu el tracte mediàtic que se li està donant a la desaparició de l'esportista olímpica.

Tot i que el seu programa també parla del tema, el periodista ha volgut enviar una reflexió als companys de professió per tal de millorar el tractament d'aquestes qüestions. De fet, Arús ha llençat la següent pregunta: «Es busca a Blanca o audiència?». 

Una cobertura excessiva

I és que el tema de la desaparició està apareixent a totes hores en tota mena de programes, des de matinals a informatius i, fins i tot, a 'Sálvame'. En aquest sentit, el periodista lamenta que s'omplin hores i hores de programes parlant del mateix, però sense donar nova informació, ja que aquesta arriba en comptagotes.

Per la seva banda, el col·laborador del programa, Víctor Amela, també va voler dir la seva respecte aquesta polèmica i va afegir que: «Estem buscant omplir espais de televisió i temps amb l'excusa que sigui i, en aquest cas, és una excusa molt delicada». «Una cosa és la informació, i l'altra és el monopoli informatiu», va sentenciar Amela.

Blanca Fernández Ochoa
Blanca Fernández Ochoa | Cedida

 

D'aquesta forma, el programa va voler enviar un missatge de respecte i professional en un cas que està donant molt a parlar, però del qual, és molt difícil treure l'aigua clara. Mentrestant,  segueix la recerca de Blanca després de la seva desaparició el passat cap de setmana  per una zona pròxima a la serra de Madrid.

També et poden interessar...