Troben el cadàver d'un home en un pis de Reus

L'home feia més de vint dies que havia perdut la vida i convivia amb quatre gats que van estar desatesos durant tot aquest temps

Segons informa el Refugi Baix Camp, la setmana passada, veïns del barri Sant Josep Obrer de Reusvan avisar a la policia a causa d'una forta i mala olor  que provenia d'un pis d'aquest barri. Els agents de policia van acostar-se fins a l'habitatge per examinar el pis i la mala olor i comprovar que tot estigués en ordre. A l'hora de l'escorcoll, van entrar al pis i van descobrir el cos d'un home sense vida  que, segons van informar els agents, feia més de vint dies que havia mort per l'avançat estat de descomposició del cos. 

Tot apunta que va morir de manera natural

Tot apunta que l'home va morir de manera natural, tot i que no se saben més detalls sobre el succés. El Refugi Baix Camp, però, ha difós el cas, ja que el difunt convivia amb quatre gats dels quals ningú sabia de la seva existència. La policia va deixar les portes obertes del balcó del pis del difunt, per tal de ventilar l'habitatge, i va ser llavors quan una veïna va veure als animals des de casa seva i va alertar a la policia. Segons explica el Refugi Baix Camp, la policia no en va tenir constància de l'existència d'aquests quatre gats fins que la veïna va donar l'avís.

La veïna, amb por que els animals acabessin a càrrec del servei de recollida, va contactar amb entitats animalistes que van apropar-se fins al barri. Com que el pis de la veïna estava molt a prop del pis del difunt i els balcons estan gairebé a tocar, van fer passar els gats d'un balcó a l'altre i els van poder atendre. Fins aquest moment, la veïna només havia vist a dos gats i, no va ser fins llavors que van descobrir que, en total, hi havia quatre gats en aquell pis.

gats
Imatge de dos dels gats que van trobar al pis del difunt del barri Sant Josep Obrer de Reus | facebook / refugi baix camp

 

Una de les femelles ha hagut de ser sacrificada

Segons informa el Refugi Baix Camp, ara els gats estan en un lloc segur però provisional i necessiten ser adoptats. Després de fer-los la revisió mèdica, el Refugi Baix Camp ha informat que els gats són dos mascles i dues femelles. Una de les femelles ha hagut de ser sacrificada perquè tenia un tumor molt avançat, mentre que l'altra té un tumor però es pot operar. Pel que fa als dos mascles, un es troba en bon estat i l'altre necessita una operació a la boca. L'associació encara s'està fent càrrec dels animals i, de moment, no els ha adoptat ningú, això sí, estan en bones mans i ben atesos.