Imatge del servei de Seguretat Viària de la Guàrdia Urbana de Reus

Un home provoca un accident a Reus i quasi quadruplica la taxa d'alcohol permesa

La Guàrdia Urbana instrueix diligències judicials a un conductor per un positiu d’alcoholèmia d’0,93 mg/l

Un veí de Reus, passades les quatre de la tarda del passat dimecres 14 d'agost, va  provocar un accident de trànsit sense ferits i amb dos vehicles implicats. Quan els agents de la Guàrdia Urbana de Reus van procedir a realitzar les proves d'alcoholèmia, el causant de l'accident va gairebé  quadruplicar la taxa permesa d'alcohol en aire respirat, amb un resultat positiu de 0,93 mg/l.

Provoca un accident i gairebé quadruplica la taxa permesa d'alcohol

Els fets van tenir lloc el passat dimecre a les 16.25 hores quan dos vehicles van col·lidir a Reus. Concretament van ser un Renault Clio conduït per una veïna de Reus de 40 anys que va resultar il·lesa i un turisme Nissan Qashqai conduït per un veí de Reus de 54 anys que també va resultar il·lès.

En aquest cas al conductor del Nissan Qashqai se li van aixecar diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Un conductor begut atropella un agent de la Guàrdia Urbana al centre de Reus

Un conductor begut va atropellar un agent de la Guàrdia Urbana de Reus al carrer Sardà de Reus. Els fets van tenir lloc el passat dilluns 5 d'agost a les 16.40 hores de la tarda, al centre de la ciutat. L’agent anava amb la moto policial i va travessar el carrer amb preferència, en aquell precís moment, el conductor va saltar la preferència de pas i va impactar contra el policia, ferint-lo lleument.

El policia va ser traslladat a l'Hospital Sant Joan XXIII amb lesions lleus, i poc després li van donar l'alta mèdica. Per contra el conductor del turisme que va ferir a l'agent, va donar  positiu en la prova d’alcoholèmia després de donar 0,33 mil·ligrams d’alcohol per aire respirat.

També et pot interessar: