La pista forestal del Foix on es va trobar el cotxe calcinat.

Troben el cadàver d'un home devorat pel seu gos a Catalunya

L'autòpsia determinarà la causa de la mort tot i que estava en un avançat estat de descomposició

Impactant succés a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra han trobat el cadàver d'un home en avançat estat de descomposició en una caseta abandonada al terme municipal d'Ullà, a la comarca del Baix Empordà. El més sorprenent de tot és que al cos sense vida li faltaven alguns membres.

Tot sembla indicar que aquestes parts que falten se les hauria menjat algun animal. De fet, en el moment en el qual ha estat trobat, hi havia un gos de raça Rottweiler al seu costat. Aquest animal s'ha convertit en el principal sospitós de la mutilació, que es va produir després que la persona hagués perdut la vida.

El gos s'hauria menjat diverses parts del cos 

La policia catalana va trobar el cos d'una persona en un avançat estat de descomposició aquest dimecres, vint-i-dos de març, al municipi gironí d'Ullà. El principal sospitós d'haver-se menjat diverses parts del cos d'aquesta persona és un gos. L'animal estava assegut al llit i no va tenir cap reacció violenta quan va arribar la comitiva judicial per realitzar l'aixecament del cadàver.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La víctima, segons ha apuntat el diari El Punt Avui seria Alfonso Leras, un indigent que vivia des de feia temps en aquesta caseta. L'home estava acompanyat del gos que es va trobar i que se l'hauria menjat després de morir. La seva identificació ha estat molt complicada, a causa de l'avançat estat de descomposició en què es troba el cos.

Un altre fet que ha dificultat aconseguir la identificació d'aquest cos ha estat que només li quedava una mà, de la qual s'intentaran extreure empremtes dactilars que el puguin identificar. L'home no duia a sobre cap identificatiu i a la caseta on ha estat trobat tampoc s'ha trobat res que acrediti la seva identitat.

L'home podria portar mort dos mesos

El cos sense vida va ser trobat pels veïns del rodamon, que estaven estranyats perquè no el veien durant setmanes. No obstant això, sí que havien vist al gos per la zona i fins i tot li havien donat menjar. En comprovar si li havia passat alguna cosa a la seva caseta es van trobar el cadàver.

Tot apunta que l'home podria portar mort entre un i dos mesos, però serà l'autòpsia la que determinarà quan i com va morir. Les autoritats catalanes i el jutjat de la Bisbal d'Empordà han obert una investigació i no descarten un mort natural. El gos, en vista que ningú li donava menjar, va devorar diverses parts del cos per pair la seva gana.