La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Troben el cos sense vida d'un home dins d'un dinosaure decoratiu a Catalunya

Els Mossos, que estan a l'espera dels resultats de l'autòpsia, han explicat que el cadàver no presenta signes de violència

Macabra troballa en una antiga zona d'oci del municipi barcelonès de Santa Coloma de Gramenet. Tal com recull el mitjà 'El Periódico', un nen i el seu pare van ser qui van fer l'inesperat descobriment mentre es trobaven a la zona en qüestió durant la tarda d'aquest dissabte, una zona on d'altra banda juguen sovint, com explica el mitjà 'ElMirall.Net'. 

El cadàver —que es correspon a un home de 39 anys— va ser trobat a l'interior d'un dinosaure decoratiu que s'utilitzava com a reclam publicitari i pertanyia als antics cinemes City, situats en el complex de l'edifici Cubics d'aquesta localitat catalana. Concretament, els fets van succeir a prop de l'avinguda de Francesc Macià i de la carretera B-20.

L'home hauria pogut perdre el seu telèfon mòbil

Malgrat les incògnites que envolten el cas, sembla que els Mossos d'Esquadra ja treballen amb una primera hipòtesi. I és que, segons ha fet públic la periodista de 'La SER' Anna Punsí, el cos policial català creu que l'home va perdre el seu telèfon mòbil, que per motius que encara es desconeixen va acabar caient a l'interior de la pota dreta posterior del dinosaure.

Així, tot apunta que en intentar recuperar-lo, la víctima hauria quedat atrapada cap per avall, i ja no en va poder sortir. La desaparició del noi hauria estat denunciada pels seus pares.

Els Bombers, per la seva part, es van veure obligats a serrar part del dinosaure per extreure el cadàver, i tal com s'ha fet públic el cos no presentava cap indici de criminalitat. Ara, els Mossos d'Esquadra ja s'han fet càrrec de la investigació, i resten a l'espera  dels resultats de l'autòpsia per poder determinar les causes de la mort i, d'aquesta manera, esbrinar com va poder entrar l'home a l'interior de la figura decorativa.

En aquest sentit, cal destacar que el mitjà 'ElMirall.net' va compartir un vídeo a través de Twitter on es pot veure el cos de Bombers duent a terme les tasques d'excarceració del cadàver.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.