Imatge d'una zona boscosa a Blanes amb una cinta dels Mossos d'Esquadra

Troben el cadàver d'un jove en un camí a Catalunya: els Mossos tenen una teoria

De moment, els Mossos no descarten cap hipòtesi sobre la possible identitat de l'individu

Els Mossos han trobat un cadàver en avançat estat de descomposició a una zona boscosa a prop de Blanes. Segons fonts policials, el cos va ser localitzat a dos quarts de deu del matí del dissabte, 2 de setembre.

A causa del mal estat del cadàver la policia encara no l'ha pogut identificar i estan esperant que se li practiqui l'autòpsia. De tota manera, els Mossos asseguren que el cos no presenta signes de criminalitat i asseguren que el cos correspon al d'un noi jove.

La teoria dels Mossos

De moment els Mossos no descarten cap hipòtesi sobre la possible identitat de l'individu i una de les hipòtesis de la policia és que sigui el jove d'Andorra desaparegut fa dues setmanes en aquesta zona.

Els Mossos creuen que es podria tractar de Joel Mont Montero, un andorrà de 32 anys, que estava desaparegut des del 15 d'agost. El cadàver ha estat localitzat al costat d'una casa abandonada en una zona boscosa, a la sortida de la urbanització Residencial Blanes, segons avança 'El Punt Avui'.

Joel Mont Montero, l’andorrà de 32 anys, desaparegut des del 15 d’agost.
Joel Mont, andorrà desaparegut fa 15 dies en aquesta zona | Plataforma Adonay

No és l'única notícia tràgica del cap de setmana. També aquest dissabte, un noi de 18 anys va morir després de caure en un canal d'aigua a Deltebre (Baix Ebre).

La motocicleta que conduïa la víctima va caure des d'un pont en un canal pròxim, amb mig metre d'aigua. "Des de l´Ajuntament de Deltebre lamentem informar de la mort d´un jove de 18 anys del nostre municipi, JRMG, per culpa d´un tràgic accident. Tot el suport a la família i amistats", va dir des de l´ajuntament de la localitat ebrenca.