Imatge d'un cotxe accidentat a Manlleu amb una ambulància i una cabina de l'ONCE destrossada

Tres ferits després que el conductor embogís: destrossa tot el que troba al seu pas

Després de l'accident, els ocupants del cotxe van intentar fugir a peu

La Policia Local de Manlleu ha detingut un home per haver provocat un accident greu al passeig de Sant Joan del municipi. Els fets van tenir lloc dijous a dos quarts de dotze de la nit, quan un vehicle es va creuar amb una patrulla de la policia i va prémer l'accelerador per intentar fugir. Els agents van identificar el conductor, un home amb el carnet de conduir retirat, positiu en drogues i conegut de la policia.

En l'intent de fuga, el conductor va xocar amb la vorera, va envair el carril contrari, va xocar amb un vehicle que anava en sentit contrari, i va acabar enduent-se una cabina de l'ONCE. El consistori demana a la Fiscalia de Seguretat Viària que actuï per posar fi a la "impunitat" d'un grup de multireincidents.

Van tractar de fugir a peu

Al vehicle accidentat hi viatjaven quatre persones, que un cop aturat el cotxe, van intentar fugir del lloc dels fets a peu. La Policia Local, testimoni de l'accident, els va retenir per identificar el conductor. El resultat de l'accident van ser tres ferits lleus.

El conductor va donar positiu en drogues, conduïa amb el carnet retirat i el cotxe que conduïa no tenia ni segur ni la ITV al dia. Per les investigacions de la Policia Local, al moment de l'accident, el vehicle anava entre els 90 i els 112 km/h.

La Policia Local està instruint un atestat per delictes contra la seguretat viària. Després de l'accident, de moment no s'ha fet cap detenció.


El consistori reclama que la Fiscalia de Seguretat Viària actuïEl setembre passat, la Policia Local de Manlleu en va enviar un informa a la Fiscalia de Seguretat Viària advertint que hi havia un grup de persones identificades i denunciades de manera reiterada que estaven cometent delictes contra la seguretat viària de Manlleu. En un comunicat, el consistori explica que això era motiu de preocupació, ja que consideraven que es tractaven d'un "perill públic" per a la població.

L'Ajuntament assegura que es van demanar "mesures cautelars i accions contundents", però afegeix que avui encara no han tingut resposta. "Per sort no hem de lamentar danys personals ni víctimes greus a l'accident d'ahir, però cal actuar en el respecte", assenyalen des del consistori. A més, demanen una resposta "contundent i severa" per part de la Fiscalia de Seguretat Viària per acabar amb la sensació d'impunitat d'aquest grup de persones.