Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels Mossos d'Esquadra en un control a Catalunya.

Troben un cadàver en una masia catalana: feia tres mesos que estava desaparegut

Un veí va alertar als Mossos dissabte al migdia en trobar el cadàver

El passat dissabte es va trobar un cos sense vida al cobert d'una masia a la localitat d'Arbeca, a la comarca de les Garrigues. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís cap al migdia i es van traslladar per tal de confirmar el cos en avançat estat de descomposició. Es tractaria de la troballa d'una persona desapareguda amb una denúncia feia més de tres mesos.

Un veí de la localitat va alertar als Mossos d'Esquadra el dissabte cap a les 13.00 hores. L'home va trobar un cadàver en el cobert d'una masia situada als afores del municipi.

S'investiga el succés

Els Mossos han obert una investigació en localitzar el cos sense vida d'un home. La seva desaparició ja es va denunciar en el mes d'agost d'aquest any a Arbeca. Tal com han confirmat fonts policials, van rebre l'avís per part d'un veí el dissabte al migdia en trobar un cos en una masia dels afores de la localitat de les Garrigues.

Després de rebre l'avís, els agents es van personar al lloc dels fets i van confirmar que efectivament es tractava d'un cadàver en avançat estat de descomposició. Pel que han declarat fonts policials, no s'han trobat indicis de criminalitat i s'espera a l'autòpsia per poder determinar les causes concretes de la mort. Així mateix, es va analitzar el cobert i els voltants, per trobar proves relacionades amb el fet i es va informar de la investigació al jutjat en funcions de guàrdia.

Tot sembla indicar que es tracta d'un home del qual la família ja va denunciar la desaparició el passat mes d'agost i per això ja hi havia una investigació policial oberta. Fonts pròximes han assenyalat que es tractaria d'un veí de la localitat d'Arbeca, d'origen estranger i que la família ja ha estat informada.

Un cas similar

L'octubre del passat 2021 va ser trobat un cos semienterrat a Albesa, a la comarca de la Noguera. El cos corresponia al jove de Lleida Nosa Richard i la seva família ja havia denunciat la desaparició. En aquest cas, la investigació va determinar que es tractava d'un homicidi pel qual es van detenir a quatre persones.