Agent policia basca

Troben el cos sense vida d'una nena de 14 anys a Biscaia

El cadàver de la noia es trobava a la part més baixa d'una paret d'una antiga pedrera de 25 metres d'alçada

Agents de l''Ertzaintza han trobat durant el matí d'aquest dilluns una noia de 14 anys morta al municipi de Sestao, a Biscaia, concretament, el seu cos sense vida ha aparegut a la zona de Las Canteras. La desaparició de l'adolescent va ser denunciada per la seva família el diumenge i només un dia després ha estat trobat el seu cos.

Cal mencionar que el cadàver de la menor desaparegudano presentava cap signe de violència, segons la informació que han proporcionat les autoritats fins al moment després d'haver-se fet les primeres investigacions. La noia es trobava al peu d'una paret d'uns 25 metres d'alçada en una antiga pedrera, just al costat d'una rotonda d'accés a Sestao.

La família va denunciar la desaparició diumenge

Abans de trobar a la nena sense vida al lloc mencionat,  el seu DNI ja havia estat localitzat a la mateixa zona. Segons fonts del departament basc de Seguretat, la família de la jove va denunciar la seva desaparició aquest diumenge a la comissaria de la localitat de Muskiz, també a Biscaia.

No ha estat fins al matí d'aquest dilluns quan el cos de la noia ha aparegut. Ha sigut, aproximadament, a les 8.25 hores, quan  un particular ha alertat que havia vist el que li havia semblat un cos humà a la zona de Las Canteras, al costat de la rotonda ja mencionada.

Ha estat llavors quan una patrulla de l'Ertzaintza ha acudit fins al lloc per comprovar la informació, i, efectivament, allà han trobat el cos sense vida de la nena de 14 anys. La seva mort l'han confirmat els sanitaris  que també s'havien desplaçat fins a la zona en una ambulància.

Troben a Barcelona una noia desapareguda a Toledo

Silvia del Viso Lafuente,  una jove de 28 anys que va desaparèixer el dia 6 de desembre a Toledo, ha aparegut aquest diumenge, 16 de desembre, a la ciutat de Barcelona. Va ser fa un parell de dies quan la notícia de la desaparició va arribar als mitjans nacionals, tot i que es va denunciar la seva desaparició fa més temps.

 

Ha estat ella mateixa qui s'ha presentat a una comissaria dels Mossos d'Esquadra per confirmar que es trobava bé, segurament després d'haver vist la mobilització que s'estava fent per buscar-la. L'alerta per la seva desaparició ja ha estat desactivada.