Fotomuntatge d'un cotxe del SAMUR i del carrer on ha tingut lloc l'accident

Mor un motorista en un accident a la Ronda de Dalt de Barcelona

La víctima va caure del vehicle quan estava a punt d'agafar la sortida de Sarrià-Sant Gervasi

Un home de 53 anys va morir aquest diumenge a la nit quan circulava en moto per Barcelona. La víctima  va caure del vehicle quan circulava en direcció Besòs i estava a punt d'agafar la sortida de Sarrià-Sant Gervasi de la Ronda de Dalt. Com a conseqüència de l'impacte va morir en el mateix lloc en el qual va tenir l'accident, segons ha informat en un comunicat la Guàrdia Urbana de Barcelona.

La Guàrdia Urbana, a través de la seva Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat, està sent qui està investigant el succés, que va tenir lloc al voltant de les 22.40 hores de diumenge. Cal mencionar, a més, es va activar el servei de suport psicosocial del Centre d'Urgències Socials de Barcelona (CUESB) per poder atendre els familiars de l'home que va perdre la vida.

21 accidents mortals a Barcelona en aquest 2018

A través del seu perfil a les xarxes socials, la Guàrdia Urbana ja ha enviat el seu condol a la familia i amics i ha assegurat que treballen cada dia per evitar que es produeixin més accidents.

Aquest home ha estat la víctima mortal d'accident de trànsit número 21 a Barcelona en el que portem d'any. L'Ajuntament de la ciutat ha volgut enviar també un missatge en referencia a aquest tema assegurant que, un vegada més, lamenten la mort del ciutadà, a més, traslladen el seu condol a la familia i els amics del motorista mort. 

Troben a Barcelona una noia desapareguda a Toledo

Una noia de 28 anys que va desaparèixer el passat 6 de desembre a Toledo, va ser trobada a la ciutat de Barcelona aquest cap de setmana. De fet, va ser ella mateixa la que es va presentar voluntàriament a una comissaria dels Mossos d'Esquadra, motiu pel qual es va desactivar l'alerta per la seva desaparició.

  • Notícies relacionades: Troben a Barcelona una noia desapareguda des de fa una setmana a Toledo