TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

ÚLTIMA HORA

🚨 Alerta química a Terrassa per un incendi en uns laboratoris

Troben el cadàver d'un jove penjat en un parc de Vinaròs

Un veí que passejava per la zona a primera hora del matí va trobar el cos i va avisar a les autoritats policials
Pinar a on va ser trobat el cos | Google Maps

 

Un xic senegalés, d'entre 25 i 30 anys, ha sigut trobat penjat este dilluns en un parc de Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló). El cadàver ha sigut localitzat en un arbre del pinar dotat amb màquines de cal·listènia —una modalitat d'exercici físic—, en la zona de Fora Forat.

 

Segons ha avançat 'Mediterráneo', la Policia Local de Vinaròs va rebre un avís cap a les 06.32 hores d'este dilluns procedent del número 112 d'Emergències. Un veí que passejava per la zona va ser qui va avisar a les autoritats policials en trobar-se el cos penjat de l'arbre. Una patrulla de la Policia Local es desplaçà al lloc dels fets i va poder comprovar que el jove estava mort.

 

La Guàrdia Civil també va acudir al lloc dels fets per a inspeccionar l'escenari a on es trobava el cadàver. La Policia Judicial de la Benemèrita ja ha iniciat una investigació per a aclarir els fets, tot i que tots els indicis apunten cap al suïcidi.

 

La zona a on s'ha trobat el cadàver és molt freqüentada per veïns i veïnes de la localitat, que acudixen per a passejar a primeres hores del matí o practicar deports com el 'running', el ciclisme o, fins i tot, exercicis de força just en el pinar a on estava el cos.

 

També pots llegir...

 

Comentaris