Troben un cadàver a casa de Mònica, desapareguda fa 10 mesos a Terrassa

Aquest matí de dimecres han detingut Jaume, la seva parella amb qui compartia l'immoble
Mònica
Mònica Borràs va desaparèixer el 7 d'agost del passat 2018  | SOS Desaparecidos
 

 

Els Mossos d'Esquadra han trobat un cadàver durant el registre d'un domicili de Terrassa, en el marc de la investigació per la desaparició de Mònica Borràs, dona a qui es va perdre la pista el passat mes d'agost de 2018.

 

Troben un cadàver al domicili de la parella

Els agents han utilitzat un georadar per fer un escorcoll a la casa on vivia la desapareguda amb la seva parella. L'han passat per totes les estances del pis i pel jardí, així com per un petit taller que compartien. Ha estat en aquest últim on els agents han trobat el cos prop de les sis de la tarda d'aquest dimecres.

 

La policia ja havia detingut l'home aquest mateix dimecres al matí per la seva presumpta implicació en la desaparició de Mònica. A hores d'ara, la comitiva policial espera el personal del jutjat de guàrdia perquè autoritzi la retirada del cadàver. Posteriorment es realitzaran les labors d'identificació per verificar si es tracta de Mònica.

 

Mònica Borràs, de 49 anys, va desaparèixer el 7 d'agost de 2018 a Terrassa, després d'una forta discussió amb la seva parella. Els Mossos van demanar col·laboració ciutadana per trobar-la a través de les xarxes socials, però fins avui no hi havia novetats sobre el cas.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari