Troben un cos sense vida i a trossos en un parc de Madrid

El cadàver va ser localitzat aquest dimarts pel gos d'un veí de la zona

Dos agents de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu
Troben un cos sense vida i a trossos en un parc de Madrid | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha informat de la troballa d'un cadàver completament esquarterat en un parc al municipi de Chapinería, a la Comunitat de Madrid. Segons han informat fonts de l'institut armat, el cos pertany a una dona gran, d'uns 70 anys, i estava mig enterrada en el parc. Va ser el gos d'un veí de la zona qui va trobar les restes, moment en què es va alertar les forces de seguretat.

La víctima és una dona que es deia Marisa. Es tracta d'una dona que tenia problemes de diners, segons han informat des de Telemadrid, i que tenia problemes familiars, especialment amb les seves filles. Un veí de la zona ha assegurat que la dona «tenia problemes amb les seves filles per temes econòmics i m'ha trucat un amic i ens ha dit que havien trobat el cos esquarterat».

«Estem sorpresos perquè tot el poble vam passar per aquí, per aquest camí de las Maderas, i ens hem trobat amb la sorpresa aquest matí. Tot just coneixia Marisa, només sé que a les seves filles les anomenen 'les Spice Girls' », assegurava un altre resident. Segons han explicat veïns de la zona, feia setmanes que ningú veia a Marisa passejant pel barri.

Les restes es trobaven repartides en bosses de plàstic i, segons assegura 'Telemadrid', corresponen a una veïna de nacionalitat espanyola de la zona de la qual no consta que hi hagi denúncies per desaparició. De moment, l'Institut Armat no ha precisat més detalls sobre la troballa, encara que ha obert una investigació per aclarir els detalls de l'esdeveniment.

2 cadàvers trobats al voral de l'M-404

Fa només uns dies, també a Madrid, es va trobar el cadàver d'una dona al voral de l'M-404 juntament amb el d'una jove d'uns 18 anys ferida greu. La Guàrdia Civil va obrir una investigació per determinar les causes de la mort de la víctima. 

Els primers indicis apuntaven a un atropellament intencionat, una hipòtesi que va agafar encara més força quan, hores després, la policia va trobar el cos d'un altre home. Segons fonts policials, les morts podrien estar relacionades amb una gran baralla entre clans gitanos de la zona que va causar diversos ferits uns dies enrere.


Comentaris

envia el comentari