Foto d'un agent de la Policia Nacional d'esquena.

Troben el cos d'un bebè sense vida en un camí a Granada

Ja s'ha obert una investigació per aclarir els fets

Horrible notícia que s'ha conegut aquest matí. El cadàver d'un nadó ha aparegut al mig d'un camí de terra a Granada. Ha estat concretament a la barriada granadina del Fargue.

Pel que sembla, ha estat aquest matí quan agents del cos Nacional de Policia han trobat el nen. Tot el que se sap sobre els fets és que una persona que caminava per la zona, al Camí de la Barrera, ha vist una cosa sospitosa a la seva ruta.

S'ha acostat a mirar i ha trobat el nadó embolicat amb mantes. En aquell mateix moment ha alertat a les autoritats. Ha trucat al 112, segons ha informat el mateix servei d'emergències, i des d'aquí s'ha donat la veu d'alarma.

S'ha trucat llavors a la Policia Nacional i Policia Local, també s'ha alertat els serveis sanitaris d'Andalusia, és a dir, al 061, per enviar equip mèdic a la zona.

Un cop al lloc dels fets, els serveis d'emergències han fet una valoració del nadó. Per desgràcia, l'única cosa que s'ha pogut fer ha estat confirmar la seva mort.

El nen ja es trobava sense vida en l'arribada dels serveis especialitzats. Així, doncs, immediatament s'ha activat el protocol judicial corresponent per a aquests casos.

Foto d'un cotxe de la policia nacional.
Els agents de la policia van acudir al lloc dels fets. | Europa Press

No se sap que ha pogut passar amb el nadó

De moment no es té molta informació sobre el cas. El cos del nen ja ha estat retirat del lloc dels fets i portat als especialistes forenses perquè puguin realitzar l'autòpsia al nadó. L'autòpsia revelarà les causes exactes de la mort del nen. Ara com ara, se sap que el cos del nen no presentaria signes de violència, després d'una primera valoració dels agents i serveis mèdics desplaçats.

Caldrà esperar el desenvolupament de la investigació i els resultats de l'autòpsia per poder confirmar el motiu de la mort del nen, així com la seva identitat. De moment, es desconeix la procedència del nadó, de la mateixa manera que no se sap qui són els seus pares.

Un cas similar aquesta setmana a Barcelona

Per desgràcia, no és el primer nadó mort que apareix a l'Estat aquesta setmana. A Barcelona també es va trobar el cos d'un nadó sense vida dins d'una motxilla d'esport. Va ser també al mig del carrer, on es va trobar sense vida un nadó de tan sols dos mesos.

Sobre aquest cas tampoc se'n sap més informació, hi ha una investigació oberta per intentar resoldre el que ha passat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades sobre els SUCCESSOS de Catalunya al WhatsApp