Troben el cos momificat d'una dona morta fa 15 anys a casa seva a Madrid

Els veïns feia anys que demanaven que els agents accedissin a l'habitatge

Policía Nacional
Els agents van trobar el cadàver al lavabo de l'habitatge  | Policia Nacional

La Policia Nacional va trobar aquest passat dimarts el cadàver momificat d'una dona de 78 anys que feia gairebé 15 anys que havia mort per causes naturals. Els agents van accedir a l'habitatge després que un familiar els comuniqués que la trobaven a faltar.

El cos sense vida de la dona estava al lavabo de la casa, localitzada al número 51 del carrer de José del Hierro en el districte madrileny de Ciudad Lineal, segons ha avançat el diari 'El Mundo'. Els metges assenyalen que podria portar morta entre 14 i 16 anys.

Els veïns asseguren que no la veien des del 2004

Els veïns de la dona feia anys que demanaven a la Policia Nacional que entressin a casa de la dona per comprovar el seu estat perquè asseguraven que l'última vegada que l'havien vist havia estat el setembre del 2004. Finalment, el dimarts es van personar davant del pis, acompanyants de familiars de la dona. Aquests però van necessitar la intervenció dels Bombers per poder entrar perquè la dona havia deixat les claus posades a la porta i per tant, aquesta no es podia obrir.

El cadàver s'ha pogut conservar gràcies a la humitat de l'habitació i a l'escletxa de ventilació que aquesta tenia perquè la seva combinació va permetre que es produís un procés de momificació de conservació cadavèric.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari