L'emotiva història de la mare que va morir abraçada al fill que mai va arribar a conèixer

L'àvia va compartir la història a les xarxes socials i s'ha convertit en viral

La mare abraçada al seu fill
La mare va morir abraçada al seu fill | Abbie Hallawell

L'amor entre la mare i un fill sobrepassa fronteres i, fins i tot, estats físics. I si no que li diguin a l'àvia d'un nadó que no va poder conèixer la seva mare perquè va morir pocs dies després del seu naixement. 

Això no obstant, la mare va poder abraçar durant uns dies el seu fill tot i estar en coma. Aquesta imatge, tan tendra com dura, la va voler immortalitzar l'àvia del petit perquè, quan sigui gran, pugui veure com la seva mare el va tenir en braços encara que fos per poc temps.

La jove mare va patir una hemorràgia

Tal com explica el 'Daily Mail', la jove mare, de només 17 anys, Teegan Barnard, va morir al Regne Unit després de patir una hemorràgia durant el part, que es va traduir en una aturada cardíaca i una posterior mort cerebral.

Malgrat les dures seqüeles del seu part, els metges van aconseguir mantenir-la amb vida durant un mes i, tràgicament, va morir abraçada al seu fill. L'àvia,  Abbie Hallawell, no va dubtar en fotografiar la seva filla amb el net per tal que, en un futur, el nen pogués veure la seva mare i recordar-la.

La decisió de l'àvia

Així doncs, la dona va decidir compartir aquestes fotografies a les xarxes socials i la seva resposta es va convertir en viral. Ara són milers de persones les quals han pogut veure la tendra imatge d'una jove mare abraçant el seu fill. Sens dubte, aquesta és una història que ha viatjat del Regne Unitat a tot el món i que ha entendrit els cors de totes aquelles persones que l'han conegut.

 

També et poden interessar...


Comentaris
Rosabel
Però ja és normal que la noia en coma sigui al sofà de casa seva? Perquè un hospital no és.
Juan
Solamente tengo ganas de llorar y de hecho lo he hecho
Montse
Me extra?a que una perdona en coma ,este en el sofa de su casa

envia el comentari