IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Troben desenes de cossos en descomposició a l'interior de camions a Nova York

Els agents creuen que la majoria pertanyen a víctimes del coronavirus

Cotxes del Departament de Policia de Nova York
Els agents van localitzar desenes de cadàvers a l'interior dels camions de lloguer | NYPD

Diversos veïns de Brooklyn van alertar a la policia de Nova York (EUA) del mal olor que desprenien tot un seguit de camions de la cadena U-Haul que estaven aparcats davant una funerària. En una de les trucades s'assegurava que «sortia sang d'un dels camions».

Davant dels fets, es van enviar agents del cos policial que van localitzar a l'interior d'aquests camions, que es lloguen per fer mudances, desenes de cossos emmagatzemats i en estat de descomposició. Segons ha informat el digital 'amNY', el personal de la funerària treia els cossos emmagatzemats en aquests camions per intentar-los reubicar en camions refrigeradors o dipòsit de cadàvers mòbil.

Més d'una setmana en camions de lloguer

La policia creu que els cossos van romandre més d'una setmana a l'interior d'aquests camions de lloguer i l'estat de descomposició d'alguns dels cossos va ser el que va causar la mala olor que va alertar als veïns. 

Hospitals i funeràries estan utilitzant els camions refrigeradors, durant la pandèmia del coronavirus, per mantenir els cossos en bon estat mentre els familiars esperen per poder enterrar-los i així evitar que siguin incinerats directament o que la ciutat disposi d'ells si no són reclamats.

Es creu que són víctimes del coronavirus

Els agents creuen que la majoria dels cossos trobats davant la funerària de Brooklyn pertanyen a persones que han mort a causa del coronavirus. D'altra banda, un portaveu de la funerària Andrew T. Cleckley Funeral Services ha explicat a la cadena 'ABC' que s'han quedat sense espai a l'interior de l'establiment a causa de l'increment de morts que ha causat la Covid-19. No obstant això, el portaveu nega que a l'interior dels camions hi hagués cossos i ha afirmat que el que hi havien eres mobles que han hagut de treure de l'establiment per falta d'espai.

Des del Departament de Salut de l'estat, encarregat de regular les funeràries, han explicat que tenien constància del problema d'emmagatzematge dels difunts i que «la funerària estava prenent mesures alternatives». Per la seva part, el cos policial ha obert una investigació per la quantitat de cossos emmagatzemats sense refrigeració tot i que ha indicat que no s'ha comès cap crim.


Comentaris

envia el comentari