Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la Núria Juan Bosch, dona desapareguda de vuitanta-vuit anys

Troben la dona que havia desaparegut ahir a Barcelona

La dona va patir una caiguda a causa del cansament i van trucar a una ambulància

Trobada la dona de vuitanta-vuit anys que va desaparèixer ahir al migdia al barri de Sants de Barcelona. Ha estat localitzada a l'Ikea de l'Hospitalet de Llobregat fins on va arribar caminant. Va ser trobada sana i estàlvia ahir a la tarda, després que una noia truqués a emergències.

Poques hores després de la seva desaparició, la Nuria Juan Bosch, la dona de vuitanta-vuit anys amb demència va estar localitzada a l'avinguda de la Granvia de l'Hospitalet. Segons han confirmat els familiars al canal de televisió Betevé, la Núria hauria arribat caminant fins a l'Ikea d'Hospitalet. Una caminada de gairebé tres quilòmetres de distància.

Una noia ha estat qui va alertar a emergències

A causa del cansament per un recorregut tan llarg, la Núria ha caigut a terra. Una noia que estava pels voltants l'ha vist i ha trucat al 112 per tal que hi anés una ambulància. Els sanitaris han confirmat a la família que es tractava de la Núria, la dona desapareguda feia unes hores.

Tot i haver patit aquesta caiguda, la dona està en perfecte estat. Només ha patit unes rascades als genolls. Actualment, ja es troba a casa seva amb la família qui s'ha emportat un gran ensurt en veure que la dona amb demència havia desaparegut.

Col·laboració ciutadana per trobar-la

Els Mossos d'Esquadra van demanar col·laboració ciutadana per a trobar la dona gran amb demència que havia desaparegut aquest dimarts a Barcelona. Des del matí no es tenia cap mena d'informació i havien perdut la pista de la dona a la zona del Mercat de Sants. En el moment de la desaparició la dona, Núria Juan Bosch, duia un anorac blau.

La família de la Núria també demanaven la col·laboració a tots els ciutadans per trobar-la tan aviat com fos possible. La desapareguda pateix demència i, per tant, podria estar desorientada.

En cas de tenir qualsevol d'informació, calia posar-se en contacte de manera urgent amb la seva filla a través del telèfon +34 696 27 15 63 o trucar al 112. Tot i que també es podia contactar amb el cos policial dels Mossos d'Esquadra que ja estaven al corrent de la situació de desaparició