Troben un fetus momificat en un avió a l'aeroport de Madrid

El fetus ha estat traslladat al Institut Anatòmic Fornense de Madrid on se n'investigarà la procedència | La Guàrdia Civil es troba a l'espera de novetats

Hallan un feto momificado en un avión de la T4 y analizan si es de un ser humano o de un simio
Troben un fetus momificat en un avió de la T-4 a l'aeroport de Madrid | Europa Press

El passat 3 de juliol la Guàrdia Civil va trobar un fetus momificat ocult en un dels lavabos d'un avió procedent de Cuba que acabava d'arribar a l'aeroport Adolfo Suárez- Madrid Barajas, concretament a la terminal 4. Els investigadors estan analitzant si les restes són humanes o si podrien pertànyer a algun simi.

Així ho assenyalen fonts de l'Institut Armat, després de la informació publicada pel mitjà 'El Mundo', on la primera hipòtesi que es plantegen els encarregats del cas és que es tracti del fetus d'un simi. No obstant això, els resultats de l'autòpsia del cos seran els que en determinaran la procedència.

Estava embolicat en una tela

Per al moment, la Guàrdia Civil es troba a «l'espera dels resultats» després que el fetus fos traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Madrid per destriar-ne la procedència. Segons 'El Mundo', l'embrió, que estava embolicat en una tela, es trobava dins d'un recipient ocult en un dels habitacles on es guarden les tovalloles de l'avió. El cos es trobava en molt mal estat, cosa que va fer dubtar als agents sobre si corresponia a un embrió de primat o humà.

La troballa es va fer en un dels registres rutinaris que els agents realitzen als avions, en concret va ser la tarda del passat 3 de juliol. Al fetus se li està realitzant un examen antropològic que de moment, tot i que no s'ha publicat l'informe oficial, apunta que l'organisme seria de simi. 

Els agents van interrogar als treballadors, els quals no s'explicaven com havia pogut arribar un fetus en aquell lloc. A més a més, s'utilitzarà la llista de persones que anaven en aquell vol per si fos necessari prendre'ls-hi declaració.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari