Imatge dels Mosssos en un operatiu al Ripollès.

Troben una noia de només 21 anys morta en un pis a Catalunya

La parella de la noia va ser arrestada hores després

Els Mossos d'Esquadra han localitzat una jove de 21 anys morta en un pis del carrer Puntarró de Campdevànol, al Ripollès. La jove era veïna del poble. Hores després, els Mossos d'Esquadra arrestaven la seva parella. 

La policia ha rebut l'avís cap a quarts de tres de la tarda d'aquest dimecres i, fins al lloc dels fets s'ha desplaçat un operatiu policial i d'emergències, a més de la comitiva judicial. 

De fet, la hipòtesi principal a hores d'ara és que es tractaria d'un cas de violència masclista i el jove, també conegut pels veïns del poble, ha estat arrestat pels Mossos d'Esquadra després de prestar declaració. 

La seva parella, arrestada

De fet, hores després, els Mossos d'Esquadra detenien un home presumptament relacionat amb la mort de la seva parella a Campdevànol (Ripollès). 

L'home estava declarant a comissaria i finalment va quedar detingut. Sobre dos quarts de tres de la tarda els Mossos van ser requerits per adreçar-se a un domicili del carrer Puntarró on hi havia la jove de 21 anys morta. 

▶️ El vídeo de la setmana

L'Ajuntament ha explicat que era veïna de la localitat. Un cop al lloc, els Mossos han iniciat una investigació per esclarir-ne les causes, i en un primer moment no descartaven que la mort hagués pogut ser violenta. Ràpidament van apuntar a la parella de la noia, que va prestar declaració a la comissaria. 

El jutge instructor ha decretat el secret de les actuacions.

Consternació i indignació a Campdevànol

El col·lectiu feminista del Ripollès La Sarja ha convocat una concentració a Campdevànol per aquest dijous a les 7 de la tarda. Sota el lema 'Prou feminicidis' criden a la mobilització davant la plaça de l'Ajuntament com a mostra de rebuig per la mort dimecres d'una jove de 21 anys de la localitat. 

El jutge ha decretat el secret de les actuacions. A través d'un comunicat l'Ajuntament de Ripoll -on la víctima havia viscut molts anys- ha mostrat el condol a la família i ha decretat un dia de dol oficial. El consistori també ha convocat una concentració en record a la víctima i contra la violència de gènere aquest dijous a les 8 del vespre.