Platja Alacant

Troben mort un banyista desaparegut al Baix Segura

El cos ha aparegut després de quatre hores i mitja buscant-lo

El cos sense vida d'un home que havia desaparegut este dimarts mentre es banyava en la platja de les Ortigues, en Guardamar del Segura (Baix Segura, Alacant), ha sigut trobat esta vesprada després de quatre hores i mitja buscant-lo, segons han informat fonts de Creu Roja i de la Guàrdia Civil.

L'equip de salvament ha trobat el cos al voltant de les 16.30 hores d'esta vesprada, quan l'aigua l'ha tret a la vora de la platja  d'acord amb les primeres dades facilitades per l'institut armat. Per part seua, fonts de Creu Roja han assenyalat que havia aparegut flotant a escassos metres de la platja.

La víctima no sabia nadar

La desaparició s'ha produït a les 12.44 del migdia, quan la filla ha alertat immediatament del succés i s'ha activat un ample desplegament de busca. Han participat Creu Roja, Salvament Marítim i la Guàrdia Civil, amb un helicòpter i diverses motos d'aigua. «Segons la filla, de repent, son pare no ha fet peu, s'ha posat nerviós perquè no sabia nadar, se li ha escorregut entre les mans» i ha desaparegut davall de l'aigua, ha indicat el coordinador.

L'home, de 39 anys, era d'origen portuguès i s'estava banyant este migdia junt amb la seua filla en la «zona més tranquil·la de la platja de Guardamar, entre les Ortigues i la Mata, en Torrevella», una «espècie de piscineta natural que es forma allí, on no hi ha corrent i on acudixen, fins i tot, persones majors per a banyar-se», ha afirmat un coordinador de platges de Creu Roja.

Hui onejava la bandera groga en esta platja de Guardamar del Segura,  però la zona concreta on ha desaparegut este banyista està «sempre molt resguardada», ha afegit el representant de Creu Roja. El difunt vivia en Andorra i estiuejava en Torrevella.

També et pot interessar...