Dos agents i un cotxe de la Policia Nacional al carrer

Condemnat el brutal assassí de la seva parella a Badalona

L'home va clavar 46 ganivetades a la seva parella després de saber que aquesta el volia deixar i que li havia estat infidel

La sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs d'apel·lació interposat pel condemnat a 24 anys de presó per matar la seva parella a Badalona el 2016. D'aquesta manera el jutge confirma la pena per assassinat amb traïdoria i acarnissament amb agreujant de parentesc i de gènere. A més, manté les indemnitzacions de 100.000 i 90.000 euros fixades per la seva mare i el seu germà, respectivament, i l'ordre d'allunyament respecte ells de com a mínim 1000 metres.

El jutge desestima el recurs d'apel·lació

El recurs exposava que s'havia vulnerat el dret fonamental a la presumpció d'innocència, que no hi havia proves per justificar la traïdoria i acarnissament, que no hi havia un pla preconcebut i que de les ganivetades van ser menys de les que figuraven a la sentència. El jutge desestima el recurs d'apel·lació interposat pel condemnat i confirma la pena.

Un jurat popular va condemnar el 29 d'octubre de 2018 a 25 anys l'home, que  va clavar 46 ganivetades a la seva parella mentre dormia a Badalona al juny del 2016. L'home va anunciar a un company de feina les seves intencions després de descobrir que la dona li havia estat infidel. Ell mateix es va entregar després dels fets.

El condemnat va clavar 46 ganivetades a la víctima

La víctima, de 40 anys, va comunicar al condemnat la seva voluntat de trencar la relació després de 20 anys de convivència. L'home va regirar la seva bossa i va mirar-li el mòbil, el que li va permetre descobrir que la seva parella li havia estat infidel. Malgrat tot, li va dir que li havia sortit una feina a Marbella i que volia passar un últim cap de setmana junts per acomiadar-se de manera amistosa, quan el seu propòsit era matar-la. Així ho va confessar a un company de feina, a qui va assegurar que li era igual acabar a la presó, perquè la seva parella l'havia traït.

El condemnat va aprofitar que la víctima dormia amb taps per clavar-li 46 ganivetades amb dos ganivets, a més d'un cop amb una defensa extensible rígida. El jurat també va posar de manifest la seva conducta possessiva i controladora, i que va actuar menystenint la seva condició de dona. Per tot plegat es va condemnar l'home a 24 anys per assassinat amb traïdoria i acarnissament, amb els agreujants de gènere i parentesc, una sentència que ara es confirma.

També et pot interessar...