Els Bombers fent tasques de recerca d'un desaparegut

Tràgic final per l'home que buscaven des de divendres a Catalunya

Un grup de voluntaris l'ha localitzat sense vida a una zona a prop del pantà de Santa Eulàlia

El passat divendres, un home de 94 anys desapareixia a la zona de Santa Eulàlia de Puig-oriol, a Lluça. Els Bombers de la Generalitat informaven del dispositiu muntat per la recerca de l'home, després que hagués sortit a fer un volt, però no va tornar. 

Després d'un cap de setmana de recerca, aquest matí de dilluns s'ha explicat la tràgica notícia. Un grup de voluntaris ha localitzat l'home mort, a prop del pantà de Santa Eulàlia, a 1,5 quilòmetres de la població. 

Troben mort un home d'avançada edat desaparegut

La recerca d'un home desaparegut des de divendres al vespre ha estat molt llarga. Més de 48 hores sense saber res de l'home d'avançada edat, fins que a dos quarts de deu del matí s'ha informat de la tràgica troballa.

Els Bombers han informat que han trobat mort l'home desaparegut des de divendres a Santa Eulàlia de Puig-oriol, a Lluçà, a la comarca d'Osona. Uns voluntaris l'han localitzat pels volts de dos quarts de deu del matí. En una zona pròxima al pantà de Santa Eulàlia, al nord-est de la localitat.

Aquest dilluns es començava el tercer dia de recerca, després d'iniciar-se a partir d'un avís anunciant la seva desaparició. Un fet que va succeir la nit de divendres quan es va començar a buscar l'home.

Durant tots aquests dies han participat diverses dotacions terrestres de Bombers, Grup d'Actuacions Especials (GRAE), el Grup Caní de Recerca (GRCR), el Grup Operatiu de Suport (GROS) —amb metge del SEM—, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i voluntaris. També s'ha fet un rastreig per aire amb un helicòpter i per aigua, amb efectius subaquàtics.

Els Bombers han coordinat el dispositiu durant tots aquests dies, establint grups de treball per sectors. Al marge de les tasques per aire amb l'helicòpter, s'ha fet recerca intensiva i extensiva per terra i aigua en un radi de més d'un quilòmetre des de Santa Eulàlia de Puig-oriol. S'ha buscat el rastre per la zona del poble, camins, zona forestal, urbanitzacions, basses, rierols i gorgs.

Aquest dilluns s'havia decidit ampliar el radi de recerca i repassar punts ja rastrejats, quan un grup de voluntaris ha localitzat el cos sense vida de l'home cap a dos quarts de deu del matí.