Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un centre comercial.

Troben mort un jove de 21 anys en un centre comercial a Espanya

Segons les investigacions, podria ser un suïcidi

Tragèdia a la Rioja. Durant el matí del passat dimecres, 1 de març, es va trobar una persona sense vida a l'exterior d'un gran centre comercial de Logroño. 

Es tracta del Centre Comercial Berceo, situat a la ciutat de Logronyo, concretament al costat del Parc Iregua. El cos pertany al d'un noi de 21 anys, originari de la població d'Abiada, a la comunitat autònoma de Cantàbria.

Va ser un treballador del complex qui va trobar-lo

Van trobar el cadàver del jove poc abans de les 11.00 del matí per un treballador del centre comercial. Després de la troballa, l'home va donar l'avís a la Policia Local de la ciutat. L'empleat va trobar el cos a la zona d'operacions de càrrega i descàrrega del supermercat Carrefour.

Un cop donat l'avís, tant els agents de la Policia Judicial com els de la Policia Científica del Cos Nacional es van presentar al lloc dels fets. Un cop allà, van dur a terme la inspecció del cos del jove, i també de la zona on el van trobar. Així mateix, van procedir a prendre declaració als testimonis que hi havia presents.

A l'espera dels resultats de l'autòpsia

Després de finalitzar les tasques pertinents, es va fer l'aixecament del cos. El cadàver del jove va ser traslladat immediatament fins a l'Institut Forense de Logronyo. Allí estava programada la realització de l'autòpsia, l'execució de la qual tenia com a finalitat tractar d'aclarir els fets i poder determinar les causes de la mort.

La Policia Nacional es troba investigant aquest succés. Tot i això, cal destacar que les primeres hipòtesis apunten que el noi podria haver-se suïcidat. Aquest extrem encara no ha estat confirmat pels investigadors del cas.

El jove mort es trobava fent els seus estudis a la ciutat. La seva mort ha provocat la commoció dels habitants del municipi d'on procedia el noi, ningú no s'explica el que va passar.

La investigació recau a hores d'ara a mans de la Policia Nacional, que investiga què pot haver passat. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!