Fotomuntatge d'un soldat armat i la cara de Sasha, el nen de 4 anys mort en la guerra d'Ucraïna

Troben mort en Sasha, el nen de només 4 anys que fugia de la guerra d'Ucraïna

El petit escapava amb la seva àvia quan va ser sorprès per l'exèrcit rus

Vladimir Putin no entén de sentiments. N'és una prova els milers de morts que està provocant el conflicte que ell mateix va iniciar a Ucraïna. I és que Rússia està sent una piconadora que té un objectiu marcat entre cella i cella.

No importa quines siguin les conseqüències mentre es compleixi la missió. És per això que el país ucraïnès és destrossat per l'ofensiva russa, i necessiten ajuda urgentment. Tot i lluitar amb valentia, se'ls ha fet molt complicat fer front a l'exèrcit de Putin.

Mentre passa el conflicte bèl·lic, civils d'Ucraïna estan perdent la vida de manera injusta, inclosos els menors d'edat. L'últim registrat ha estat Sasha, un nen de tan sols 4 anys.

Només volia fugir de la guerra

Després de molt de temps d'especulació, s'han confirmat els pitjors pronòstics. Les autoritats van buscar sense descans el petit Sasha per tota la regió de Kíev, però lamentablement van trobar el seu cos sense vida.

Tal com detalla 'El Mundo', el petit ucraïnès va ser tirotejat pels russos quan intentava fugir de la guerra al costat de la seva àvia. Tots dos buscaven escapar de la capital i buscar pau i seguretat, però no la van aconseguir.

Inna Sovsun, ministra d'Educació del parlament ucraïnès, ha estat l'encarregada de confirmar la mort tràgica de Sasha. A més a més, ha assegurat que aquelles persones que van trobar el cadàver afirmen que va morir per trets russos.

L'exèrcit rus no té cap mirament

Sasha era un nen de 4 anys, els seus familiars assenyalen que estava enamorat del seu gat i que era un nen molt feliç. Tot i això, l'ofensiva russa va provocar la seva mort, deixant una família sencera de dol.

Després de conèixer la notícia, la mare de la víctima, Anna Yakhno, ha volgut emetre un comunicat a través del seu compte d'Instagram. «Hem trobat el cos de Sashenka avui. Gràcies als que han ajudat en la investigació, agraeixo les vostres oracions i la vostra fe, gràcies pel suport», apuntava.

Per finalitzar l'emotiu missatge, ha anunciat que «Sashenka, el nostre angelet, ja és al cel. Avui la seva ànima ha trobat la pau». Sens dubte, un missatge que ha deixat molt tocada els usuaris, que han mostrat el seu dolor profund després de la trista mort.

Familiars, amics i éssers estimats de Sasha estan realment enfonsats en saber que el petit de la casa, ja no és amb nosaltres. Amb només 4 anys, el jove s'ha acomiadat d'aquest món de manera injusta.

Les autoritats es van bolcar per trobar Sasha

Van intentar trobar Sasha durant setmanes, fins i tot celebritats d'Ucraïna es van sumar a la recerca del jove. Malauradament, no van poder fer res per salvar la vida del petit, que havia estat tirotejat pels russos.

El nen de 4 anys vivia a Vychrood, una localitat d'uns 25.000 habitants situada als afores de Kíev. Quan va esclatar la guerra, el jove, al costat de la seva àvia i vuit veïns més del barri van decidir fugir a correcuita aprofitant una petita embarcació.

Després de la desaparició de Sasha, la seva mare va fer una crida a les xarxes socials per als ciutadans d'Ucraïna. «Creiem al miracle», va escriure fa uns dies.

Fins i tot es va arribar a pensar que Sasha es trobés fora del país, i per això es va llançar una alerta de cerca europea. No obstant això, la confirmació de la mort de Sasha va suposar un dur revés per a tota Ucraïna.

Igual que el jove de 4 anys, han estat molts els menors que han mort en aquesta guerra sense compassió. I és que la decisió d'uns quants està acabant amb la vida de molts.