Carrer Jacint Benavent

Troben morta a una dona dins d'un domicili en estranyes circumstàncies a Motril

De moment, no han transcendit les causes del succés

Aquest passat diumenge, cinc de febrer, la policia va trobar el cos sense vida d'una dona al seu domicili. El cadàver va ser descobert a la localitat de Motril, a la província de Granada, a primera hora del matí.

De moment es desconeix la identitat de la dona trobada sense vida

Més concretament, la dona va ser trobada al carrer Jacinto Benavente número 2, al quart pis d'un edifici. Segons ha pogut informar la Policia Nacional, per al moment, es desconeix la identitat del cos sense vida que s'ha trobat aquest diumenge. 

L'únic que s'ha pogut estimar és que és una dona que tindria al voltant dels quaranta anys. De la mateixa manera, tampoc es coneixen les causes de la mort.

Cal esperar els resultats de l'autòpsia per descobrir com ha pogut morir la dona

El cas és a càrrec de la Policia Judicial de la Comissaria de Motril. Després de la fatal troballa, s'ha posat en marxa el protocol judicial. De moment, estan a l'espera de les anàlisis de l'autòpsia.

Després a l'aixecament del cadàver, el cos ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal (IML) de la ciutat de Granada. Els resultats de la prova determinaran les causes de la mort.

Imatge d'un cadàver.
Els resultats de l'autòpsia són claus per saber les causes de la mort | Canva

S'inicià un ampli desplegament policial per treballar en el cas

Segons el testimoni de diversos veïns, els agents de la policia van trobar el cos de la dona al voltant de dos quarts de nou del matí d'aquest passat diumenge. Després del terrible descobriment, es va dur a terme un gran desplegament policial i judicial que va durar diverses hores.

Va ser aproximadament cap a les 12:30 hores del matí quan van dur a terme el trasllat del cos al centre perquè es realitzés l'autòpsia. Tot i que no es mostren signes aparents de violència, de moment no es descarta cap hipòtesi. Cal esperar fins que estiguin llestos els resultats de l'autòpsia per començar a obtenir respostes sobre el cas.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món de SUCCESSOS al WhatsApp