Troben la motxilla del nen de 8 anys desaparegut a Mallorca pel temporal

Segueix la recerca frenètica del menor després que l’aiguat torrencial hagi provocat ja la mort de 12 persones

El nen de 8 anys desaparegut a Mallorca a causa del fort temporal continua sense ser localitzat però el dispositiu de recerca ja ha donat els primers fruits. Els equips de rescat han pogut trobar la motxilla del menor a la zona que s’està rastrejant, concretament a Son Carrió, municipi que es troba a 3 quilòmetres de Sant Llorenç des Cardassar, la població més perjudicada pels aiguats. Un pas que pot ser decisiu per seguir la pista de l’infant.

El menor va ser arrossegat per la riuada que va caure el vespre de dimarts al nord-est de Mallorca quan la seva mare, que ha mort, va intentar-lo salvar juntament amb la seva germana de 7 anys, que si que va sobreviure. Un temporal que ja s’ha cobrat la vida de 12 persones després que ahir es localitzessin els cossos de la parella d’alemanys que seguien desapareguts.

Els cotxes s'amunteguen pels carrers dels municipis afectats
Els cotxes s'amunteguen pels carrers dels municipis afectats | EFE

 

Una motxilla clau per saber on és el menor

A dins de la motxilla, localitzada aquestes últimes hores per equips de rescat de la Guàrdia Civil, s’hi ha pogut trobar roba del nen. La seva troballa marca un punt en el mapa com a guia pels serveis d’emergència per focalitzar la recerca, ja que fins ara només es tenia la pista del vehicle on anava i on va ser trobat el cadàver de la seva mare.

També se sap que el nen anava vestit amb l’uniforme de l’escola, que és de color blau, pista també fonamental pels efectius que treballen sense parar per localitzar el menor. La família de l’infant també participa en el dispositiu de rastreig de la zona en el que hi col·laboren centenars de persones entre la Guàrdia Civil, l’Exèrcit, els serveis d’emergència i voluntaris.

La desaparició del nen de 5 anys i la dramàtica història que van viure la mare i el seus dos fills manté una gran angoixa entre la població de Mallorca que encara viu commoguda pels fets i que es troba de dol oficial durant tres dies.