Troben una dona i 2 nens de 5 anys morts en un aparcament el dia de Nadal

El vehicle es trobava en la darrera planta amb les portes obertes

Un aparcament subterrani ple de cotxes
Els tres cossos van ser localitzats a l'entrada de l'aparcament | CatalunyaDiari

Nova possible tragèdia familiar durant el dia de Nadal, després de la que va tenir lloc a una piscina de Màlaga. I és que dos nens de 5 anys cadascun i una dona han estat localitzats morts a l'entrada d'un aparcament públic als Estats Units

Els cossos van ser localitzats cap a les 13.30 de la tarda, hora local, al garatge del Renaissance Park de la ciutat de Boston. Un vehicle tot terreny va ser localitzat al terrat de l'aparcament amb tres de les seves portes obertes, segons 'The New York Post'. 

No s'ha facilitat més informació sobre les víctimes

Les autoritats de l'estat de Massachussets encara no han donat a conèixer la possible causa de la mort. Tampoc s'ha fet públic si existeix cap vincle entre les víctimes ni les seves identitats. El cap de policia de Boston, William Gross, afirmava que encara no hi ha res clar i que no volien treure «conclusions precipitades o intentar especular. 

Gross ha lamentat viure «una tragèdia» així en un dia tan simbòlic com Nadal. En aquest sentit, la fiscal del districte, Rachael Rollins, ha afegit que «com a mare, ha sigut especialment dura, aquesta escena en particular, on han perdut la vida dos nens petits». 

Tot i la crida a la prudència del cap policial, Rollins hauria pogut deixar entreveure un possible suïcidi. «El Nadal i el període de vacances amb molta gent de celebracions, pot ser un temps desafiant i dura», afegint que «hem de fer saber a la gent que existeix ajuda».  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari