Foto de l'Ashenafi, desaparegut a Catalunya

Transcendentals novetats sobre el noi de 16 anys desaparegut a la revetlla de Sant Joan

La pista de l’Ashenafi, de 16 anys, es va perdre el passat 23 de juny a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han localitzat en bon estat de salut el menor de 16 anys desaparegut durant la revetlla de Sant Joan a Barcelona. L’Ashenafi, de 16 anys, es va perdre el passat 23 de juny a la ciutat comtal i els Mossos van emetre aleshores la senyal d’alerta. Ara, però, des del cos policial informen que l’han trobat «sa i estalvi».

La pista del menor es va perdre concretament al barri del Putxet i el Farró, al districte barceloní de Sarrià – Sant Gervasi. Informaven també que feia uns 1,60 d’alçada i era de complexió forta.

Com ja és habitual en casos d'aquestes característiques, els Mossos d'Esquadra van demanar ajuda a la ciutadania per poder trobar-lo. Així doncs i com fan sempre, la policia catalana va facilitar el telèfon 112 perquè tothom que en pogués saber alguna cosa informés el cos.

Desplegament massiu de Mossos pel MWC

En un altre apartat, els Mossos d'Esquadra han informat que destinaran 2.184 agents al dispositiu de seguretat pel Mobile World Congress (MWC) entre dilluns i dijous. Així ho ha explicat el comissari Eduard Sallent, cap de la Regió Policial Metropolitana Sud.

Segons ha indicat, el dispositiu vetlla per la prevenció i la protecció antiterrorista, la seguretat al recinte i també la seguretat dels congressistes, així com un desenvolupament «normal» de l'ordre públic. Per això, és integral i engloba l'aeroport, la xarxa de transports i els hotels on s'allotgen els assistents.

A banda, també s'ha fet un dispositiu especial per l'acte d'inauguració. En concret, en l'especial previ a la inauguració hi han participat les unitats de subsòl per examinar que no hi hagi artefactes explosius a les clavegueres i també han actuat les unitats canines, tant a l'exterior com a l'interior.