Imatge del menor desaparegut a Blanes

Troben sa i estalvi Adam, el menor desaparegut fa dues setmanes a Catalunya

Els seus pares han comunicat als Mossos que ha tornat a casa i que la seva marxa va ser voluntària

Final feliç a la desaparició de l'Adam, el jove de 14 anys que va desaparèixer a Blanes (Selva) fa dues setmanes. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el nen ha estat localitzat sa i estalvi. Els pares del nen han informat aquest dimecres a la policia catalana que el menor es troba ja a casa i que la seva marxa havia estat voluntària. El jove va ser vist per darrer cop el 21 d'abril i ha reaparegut aquest dimecres, dues setmanes després que se li perdés la pista. Arran de la seva desaparició, la policia catalana va difondre la seva imatge a través de les xarxes socials, demanant ajuda a la ciutadania per a localitzar-lo.

Els Mossos han comunicat la localització del menor desaparegut en una piulada a través de la xarxa social Twitter, en què han agraït la col·laboració de la ciutadania.

Localitzen amb vida un veí de Palafrugell, desaparegut el passat 30 d'abril

En les darreres hores una altra desaparició també ha tingut un final feliç. És el cas de Jordi Palahí, un veí de Palafrugell de 54 anys de qui no es tenia notícies des del divendres 30 d’abril. Els Mossos d'Esquadra han comunicat a través de les xarxes socials que l'home havia estat localitzat amb vida. Segons ha explicat Ràdio Palafrugell, Palahí va ser trobat desorientat al carrer dels Caputxins, al barri de les Pedreres de Girona, aquest dimarts, al voltant de dos quarts de dotze del matí. Es va avisar la policia catalana i va ser traslladat a l'hospital Santa Caterina de Salt per fer-li una revisió.

La desaparició de Palahí va ser denunciada el passat divendres, quan els serveis socials que el tutelen van anar a visitar-lo i no el van trobar a casa seva a Palafrugell, a la comarca del Baix Empordà.