Imatge de María Soledad Martínez

Troben la Sole, veïna desapareguda de Terrassa: havia estat amb una amiga

María Soledad Martínez va ser vista per últim cop a la rambla d'Ègara de Terrassa, el passat 31 d'octubre

La María Soledad Martínez, coneguda com a Sole en el seu entorn va desaparèixer el passat dilluns, 31 d'octubre. La dona, de cinquanta-tres anys i veïna de la localitat de Castellar del Vallès (Vallès Occidental), va ser vista per última vegada a la rambla d'Ègara del municipi de Terrassa. En el moment de la desaparició, vestia pantalons de color blau cel i una jaqueta texana.

La veïna de Terrassa va ser trobada ahir al vespre per la policia local de Premià de Mar (Maresme). Encara es desconeix com va arribar a la localitat del Maresme que es troba a més de quaranta quilòmetres del punt on va ser per última vegada vista. La dona mesura aproximadament 1,65 m, té els cabells llisos i negres i els ulls foscos i duia una motxilla petita.

Tres dies desapareguda

El passat dia 31, fins a les 16 hores va estar amb una amiga a la rambla d'Ègara. Des d'aquell moment cap persona ha sabut res d'ella fins ahir, dos de novembre al vespre, quan va ser trobada. No té cotxe propi i encara es desconeix com va arribar a la localitat de Premià de Mar.

El cas es va denunciar als Mossos d'Esquadra que van començar la investigació per a trobar-la. Finalment, ha estat trobada per la policia local de la localitat del maresme ahir al vespre. La família va demanar l'ajuda i col·laboració de qualsevol persona.

Una desaparició similar a Sort

Un veí del municipi de Sort, Josep Català, va desaparèixer el passat dimarts 25 d'octubre. L'home va sortir al voltant de les nou del matí i va ser vist pocs minuts després. Tenia visita al metge a les 10:30 h i ja no hi va anar.

Com que no han trobat cap indici per on seguir, la recerca s'ha donat per finalitzada. Els bombers van donar per finalitzat l'operatiu per trobar a l'home a causa de la falta d'indicis, que ha obligat a suspendre la recerca. El passat cap de setmana van participar més d'un centenar d'efectius de Bombers, Mossos d'Esquadra, Agents Rurals, Creu Roja, Guàrdia Civil i voluntaris.

Ara per ara la investigació ha passat a mans dels Mossos amb l'objectiu de trobar qualsevol indici que pugui revelar la ubicació de Català. La mateixa tarda de la desaparició, l'Ajuntament de Sort va fer una crida per tal de trobar a Josep Català. Es demana que si es té informació al respecte trucar al telèfon 629 218 168.